Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Drive-ban a felhőben sok fájl fel van töltve. A gépen a C:\Users\Felhasználó\Google Drive mappába szinkronizálja az állományokat. A gépen volt Drive kliens, de le lett törölve, és az új Backup and Sync fel lett téve. Kéri, hogy adjam meg, mit szeretnék szinkronizálni. (Én a C:\Users\Felhasználó\Google Drive mappát adtam meg, de ez nem jó, mert ő oda tenné...)
Nem igazán látom át, hogyan is kéne beállítani. Azt szeretném, hogy legyen a C:\Users\Felhasználó\Google Drive mappa, illetve a felhő, és ezeket szinkronizálja csak. Ezek szerint a Backup and Sync-ben a Beállításokban a Saját eszköz fülön semmit ne jelöljek ki? És a Google Drive fülön a Mappa helyénél a C:\Users\Felhasználó\Google Drive legyen?
Remélem érthetően írtam le.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest