Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy az alza mobilos oldala (m.alza.hu) chrome-ban angol felülettel jön be, míg ugyanez edge-ben magyarral.
Asztali nézetben megtaláltam fent a ship to és ott hungary választva magyar lesz, de mobilos nézetben nem találok ilyesmi opciót
-
kory24
őstag
Sziasztok.
Az mitől lehet, hogy androidos chrome.
Eddig negnyitott lapok váltásakor mutatta az előnézeti képet, most meg csak lista szerűen felsorolha a nyitott lapokat?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Az beállítható, hogyha letöltök valamit utána alul a letöltéseket jelző sáv automatikusan eltűnjön?
Idegesítő, hogy mindig nekem kell bezárni.... -
kory24
őstag
Sziasztok.
Mobilos chrome hogy lehet beállitani, hogy utolsó lapot ha bezárom akkir ne zárja be chrome-ot is?
-
kory24
őstag
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Nincs olyan kiegészítő a Chrome-hoz outlook email-hez, mint gmailhoz pl a Checker Plus for Gmail?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Az beállítható Chrome-ban, hogy ha letöltök valamit alul a sáv, ahol a letöltött fájlokat jelzi automatikusan eltűnjön és ne nekem kelljen mindig x-elnem?
Köszi
-
kory24
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Szia!
Próbáld meg az Adware cleaner-el tisztítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest