- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Elnézést, ha láma a kérdésem, vagy user error, de nem tudok rájönni a megoldásra:Szóval, a Tampermonkey-ban fut egy userscript, ami időnként megnyit egy új tabot, majd be is zárja, de ilyenkor a böngésző mindig fókuszba kerül és bármit is csinálok közben (mondjuk filmet nézek), a böngésző kerül felülre.
Hogyan tudnám megoldani, hogy a böngésző mindig a háttérben maradjon? -
EmberXY
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nyilván a verziószámhoz tartozik, az enyémben is benne van, szerintem nincs különösebb jelentősége..
-
EmberXY
veterán
Ha Adblock Plus-t használsz, itt van egy leírás arról, hogyan lehet szűrőket létrehozni különböző elemekhez. Az oldal forrásában megnézed, hogy mit akarsz tiltani, ha esetleg jobb klikkre nem ajánlja fel a tiltást, akkor egy szűrőt hozol létre...
Ezelőtt én is csak linkeket tiltottam, de előfordult, hogy egy div elemet kellett letiltani, a leírás alapján meg tudtam oldani. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Most próbálom ki először a Chrome-ot, eddig nagyon tetszik.
Azzal kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy user scriptet telepítés után hogyan lehet szerkeszteni? Azt megtaláltam, hogy hol lehet kikapcsolni vagy eltávolítani, de szerkesztési lehetőséget nem találtam.
Ha van ilyen, azt hol tudom elérni?
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)