Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Amióta frissült a 48.0.2564.82 m (64-bit) verzióra, néhány oldal szarul jelenik meg. Csak engem szórakoztat ezzel, vagy másnál is ilyen?
-
Colos1
őstag
A zenét wasapival nyomom. Ilyenkor normál esetben kizárólagos prioritást adna a hangeszköznek a win, de a Win10 -hez még nincs rendes driver, ezért ha más is hozzá akar férni, akkor elhallgat az egész kóceráj.
Gondolom már mindenki baromi kíváncsi, hogy hogyan jön ide a Chrome.

Úgy, hogy Facebook -on hiába kapcsoltam ki a beállításokban a hangokat, sokszor elnémítja a zenét. És a Chrome csinálja, mert FF és IE alatt nem szórakoztat ilyennel. És csak a faszbúk esetében.
Valami ötlet? A flags -ban már bekapcsoltam, hogy laponként le tudjam tiltani a hangokat, de ez esetben nem is jelenik meg a hangszóró ikon.
Az a probléma, hogy annak ellenére, hogy le vannak tiltva a hangok, hozzá akar férni a hangeszközhöz.
Valami ötlet?
-
Colos1
őstag
válasz
myke01
üzenetére
Ez már nekem is feltűnt.
Amúgy eleinte az volt a szándékom, hogy ha megint menni fog az IDS FF alatt, akkor visszaállok rá, de jelen állás szerint nem fogok.Telón - mert ha már itt átállok, akkor telón is érdemes a szink miatt az Operát kihajítani - egyelőre zavar, hogy nem lép ki, hanem folyamatosan aktív marad a háttérben 100+ mb RAM -al, de erős telóm van, elbírja az.

-
Colos1
őstag
válasz
myke01
üzenetére
Tökéletes

Én azon rágtam be, hogy már vagy egy hete nem megy a Norton jelszókezelője. Ott javasolták, hogy kezdjek el ezzel foglalkozni. Picit hidegem volt tőle, mert pár éve már próbáltam, és úgy vágtam le a gépről, mint macskát természetes szükségletet végezni, és még azt is utáltam, aki látott olyat, aki szereti a krómot
De azóta sokat változott, és eddig nincs vele bajom 
-
Colos1
őstag
Sziasztok.
Hosszú-hosszú idő után rávettem magam, hogy bizonyos okok miatt leszokok a FF -ról, és legyőzöm undoromat a Chrome -al szemben. Ez már majdnem sikerült is, de van egy nagyon idegtépő problémám.
Hogy a bánatba tudom megoldani azt, hogy a betűknél - pl. itt a PH -n - azonnal fejezze be ezt a simításnak csúfolt elhomályosítást, mert kifolyik tőle a szemem. A hardveres gyorsítást már kikapcsoltam, de a weboldalak esetén még mindig csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Redmi Note 13 4G
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy eleinte az volt a szándékom, hogy ha megint menni fog az IDS FF alatt, akkor visszaállok rá, de jelen állás szerint nem fogok.
De azóta sokat változott, és eddig nincs vele bajom