Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Én is szembesültem a fentebb már leírt problémákkal. Minden videót magától elindít a chrome ami odalon található, sőt a legújabb heppje, hogy azt is, ami a következő oldalon van
totalcar teszt mit frissítsek, hogy magához térjen? -
jorden06
senior tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Nem javult az adblock változtatásával.
Milyen hardverhibára gyanakodsz? Az újratelepítés már bennem is felmerült, csak annyi adatom van benne (jelszavak, könyvjelzők), hogy nem szeretném mindet elveszíteni. Ha importálom - exportálom, akkor meg az esetleges rossz beállításokat is újrarakom :\
-
jorden06
senior tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Vinyó halálra látok némi sanszot, mert bár nem egy régi darab (3 éves), 7200rpm-es notivinyó, és kapja azért rendesen. Mostanában sokat kerreg (élesben hallom ugye, itt van a kezem alatt), meg az os is elég lassú, de eddig én egyéb dolgokra gyanakodtam, remélem azért csak ezzel lesz a baj.
Viszont a bios egy elképesztő buta HP bios, ezen én sajnos vajmi keveset tudok állítani :\
Hol induljak el a kutatásban?
-
jorden06
senior tag
válasz
Namelesske
üzenetére
A túl gyakori CCleaner is gondot okozhat? Havi egyszer mindig lefuttatom, az mennyire számít sűrűnek?
chrome://settings/advanced-ben kikapcsoltam, a rendszerintű google dns-el még várok pár órát, hát ha már ez is használ neki.
egyébként ez a google dns milyen elven működik? miben segíti a rendszeremet?
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Az minek lehet a problémája, hogy az elmúlt időszakban egyszerűen "évekig" tart az oldalak betöltése?
Teljesen mindegy milyen oldal, hosszú hosszú másodpercekig a "várakozás a szerverre" és a "betöltés a gyorsítótárból folyamatban" olvasható a lenti állapotsornál, de tényleg minden oldalnál, laptopról van szó, így wifivel sok helyen próbáltam már, mindenhol ezt csinálja,
Ez chrome error?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest