Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Ja, szerintem nem sokat lehet már gyorsítani Chrome-on, iszonyat gyors alapból is, de én bekapcsoltam about:flags-ben azt a 2 GPU gyorsítós beállítást is. Amit észrevettem 9-es verzióhoz képest, hogy a lord of ultima sokkal gyorsabban tölt be és talán még finomabb lett a görgetés.
Aminek még nagyon örülök az a flash player homokozóba zárása, aszittem már 9-esbe megcsinálták, de a lényeg, hogy megcsinálták.

-
Fecow
aktív tag
Ezen nem is csodálkozom, mert ez a sebesség többlet elég kétséges. Anno amikor megjelent bétában az új crankshaft kipróbáltam a 9-est és a 10-est is v8-ban és sunspiderben. Na most v8ban szépen ki is jött a 66% javulás, sunspiderben viszont SEMMIT nem javult. Én nem tudtam mire vélni az eredményeket, de több gépen több tesztre is ilyen eredményeket adott. Na most ebből arra következtetetek, hogy a jelenlegi webes alkalmazásoknál is inkább a sunpspider javuláshoz konvergál ez a teljesítmény többlet/javulás. Legalábbis addig amíg nem kezdenek el v8-hoz hasonló igénybevételt előidéző alkalmazásokat publikálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Extraflame pellet kályha
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest