Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Sokáig Chrome-ot használtam de egy bizonyos oldal nem nyílik meg vele jól és az oldal nagyítással is vannak problémák nálam. Ezért váltottam Firefox-ra. A memóriafogyasztása nem zavar amúgy is egyszerre kevés lappal használom, de nyitottam már meg 40-et is és azzal sem volt gond.
junior11
Az Edge jól bánik az akkumulátorral - tehát akkus használatnál jó lehet - de egy asztali gépnél ez kb. mindegy és sajnos minden másban elmarad a Chrome-tól és a Firefox-tól is.
Amúgy mivel az MS is beszántja az EDGE-et mostani formájában szerintem inkább a negatív vélemények estek inkább latba.
-
junior11
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
A Chrome mindig is szerette a ramot zabálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest