Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Na, ez nagyszerű.
Berakom az operába ezt a js-t. De számomra akkor sem lesz valahogy az igazi az opera. Jó-jó, szép is, meg gyors is. Nemtom. Ez már tényleg egyéni ízlés dolga szerintem. Valahogy nem jön be. Bár a 10.5x sokat javul ahhoz, hogy szeressem. 
Az adblock problémádra: ahogy mondtam, bfiltert használok hozzá, így meg nem is kell kiegészítő sem hozzá.

-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez egy random kép volt a google képkeresőből.
A lényeg, hogy a monitorod felbontásánál biztos nagyobb legyen. De itt is van.(#1550) hackeeeee: Pontosan. Így átlátható a kép, viszont ha az eredeti felbontás kell, akkor egyből tudsz nagyítani. Nekem az esetek 90%-ában az első funkció kell, és a maradékban az utóbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Berakom az operába ezt a js-t. De számomra akkor sem lesz valahogy az igazi az opera. Jó-jó, szép is, meg gyors is. Nemtom. Ez már tényleg egyéni ízlés dolga szerintem. Valahogy nem jön be. Bár a 10.5x sokat javul ahhoz, hogy szeressem. 
A lényeg, hogy a monitorod felbontásánál biztos nagyobb legyen. De