Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
Pár tipp, javaslat, kérdés:
- Az Avastot lecserélném hamar. Pl a Microsoft Security Essentials-ra. Otthonra tökéletesen megfelelő, és kevésbé terheli le a gépet (oké látom most az Avast épp 0% procit használ... de akkoris)! És azért mert a procit nem terheli, a winchestert még piszkálhatja...
- Az NMIndexStoreSvr bár szintén nem használ processzort de a nevéből itélve pont egy olyan indexelő cucc lehet, amire gyanakodtam.
- O&O nekem is van, nagyon is jó (bár most az asztalimban SSD van, arra meg nem kell defrag, de a szerveren fentvan), viszont nem fut folyamatosan. Majd én elindítom mikor jónak látom.
- Soffice? Ha az bármilyen Office jellegű programi, miért is kell egy processznek futnia miatta? Az összes ilyet ki szoktam kapcsolni, felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest