Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Nektek ezt sikerült beüzemelni?
FlashBlock for Chrome
Nem igazán tudtam mit kezdeni a crx kiterjesztésű fájllal, az első hsz.-ben leírtak alapján sem
, hiába teszem az Extensions mappába, és használom a kapcsolókat, nem ismeri fel a fájlt, mint lehetséges Chrome-beépülő...Ezért megnéztem az eredeti forrás orosz oldalt Google Translate-tel, ott egy js-fájlra van hivatkozás: [flashblock.user.js]
Ezt a JavaScript-fájlt betettem a "c:\Documents and Settings\Én\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\User Scripts\" könyvtárba.
Ezután:
Így próbáltam az elindítást: Start - Futtatás:
"C:\Documents and Settings\Én\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --enable-user-scriptsDe nem működik...
Mi a hiba?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, hiába teszem az Extensions mappába, és használom a kapcsolókat, nem ismeri fel a fájlt, mint lehetséges Chrome-beépülő...