- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"„visszakacsintok” a FF-ra, amelyik szerintem az egyik legjobban testreszabható böngésző a mai napig"
Én az Operáról gondolom ugyanezt, de sokan nem is tudják, az Opera mennyire az utolsó részletekig testreszabható. Persze elfogadom, hogy Te a Firefoxról gondolod ugyanezt.- Előzményekre gondolom az inkognitó mód kerülő megoldásként megfelelne (bár nyilván annak összes hátrányával együtt).
- A mindent letöltős problémáról épp a napokban beszéltünk a topicban, hogy már többen jelentették az igényt a Google felé, hogy ugyan, legyen már megnyitás/futtatás gomb, de kábé azt reagálták, hogy "jó, majd". Elég nagy baromságnak tartom én is, hogy nem vezették be, mivel csomóan szeretnék, ha lenne, és nem egy túl bonyolultan megoldható problémáról van szó.
- A keretes dolgot szerintem szintén jól látod, én sem tudok erre megoldást (bár egész biztosan van rá kiegészítő).
- Arra, hogy az újonnan megnyitott fül kapja azonnal a fókuszt, sajnos csak kétkezes megoldást tudok (amit Te írtál, tehát a Shift+klikk, az új ablakot nyit, nem új fület), itt nem lehet tetszőlegesen átkonfigurálni a középső gomb viselkedését úgy, mint Operánál, tehát Chrome-nál a megoldás erre: Shift+Ctrl+klikk a linkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest