Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"pl. az Ubuntu Linux topicot már jóideje nem látogattam, mégis 1 új hsz.-t ír, de mihez képest?"
Elvileg ugyanúgy működik, mint az SG-n, az utolsó látogatáshoz képest számolja. Ez a megfelelő működés, nagyon jó.

"Van valami kieged, ami "szimulálja" a smooth scrollingot?"
Smooth scroll nevű chrome kiegre. Persze csak az oldal betöltése után aktivizálódik.
Viszont ha ez a funkció marad a PH-n, akkor asszem elköszönök a Chrometól.
"hogy a kieget sokan nem is ismerik, és nem is használják"
Mostanra már az egész értelmetlen, de azt még nem is számoltad bele, hogy hányan nem használnak Chromeot.

"Ezt most speciel nem értem, hogyhogy? Új Office-csomagokban amúgy lehet a célformátumra igazítani a cuccost, tehát elvileg nem jelent problémát."
Ha pl. táblázatba szedek egy configot mondjuk, teszem azt a ramirisról, akkor csak a szöveg kell, a szín és a többi hülyeség nem. Sima CTRL+V-vel a színt is beilleszti, meg még linket is csinál belőle, ami szintén felesleges.
Ilyenkor jobb klikk -> irányított beillesztés -> szöveg.
Csak ez kényelmetlen.

"Amúgy ez már megint olyan kérdés, hogy lehetne opcionálissá tenni. Kinek ez kell, kinek az."
Ebben teljesen egyetértek.

"DE még mindig nem világos, miért nem lehet modernizálni a felületet, pl. a hozzászólások elküldésének módját, stb., amikről már kábé regényeket írtam az Opera topicban is, nem akarom ide is benyomatni.
Na de lehet, hogy jobb, ha hagyjuk is, mert nem akarom a PH!-t fikázni, még a végén megostoroznak"Szerintem fejezzük be az offolást is, mert kapunk a pofánkra megint.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest