Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv!
BFilterrel használom a Chrome-ot. Egy szervezetnek küldtem üzenetet a szervezet saját weboldalán. Közben használtam a böngésző fordítóját, mert az oldaluk nem magyar nyelvű, hanem angol. Nem értettem mindent, amit az üzenetküldésre használt oldalon írtak. Rubrikákat kitöltöttem, egyes opciókat megjelöltem, üzenetet beírtam és elküldtem. Vacak magyarsággal (ugye, a böngészővel magyarra fordítottam az oldal szövegét) kiírta, az üzenetet sikerült elküldeni.
De tényleg sikerült? A BFilterrel meg a böngésző fordítójával nem rontottam el valamit?
Az üzenetem angolul írtam be a. Azt a böngésző ugye nem magyarra fordítva küldte el?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer LED monitor (B247Y)
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest