- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
tylerddd
üzenetére
Lényegtelen, hogy elolvastad-e, tanulj meg fogalmazni, és akkor majd MINDENKI érteni fogja.
Igaz, anélkül, hogy a felszínt kapargatnám, már látszik, honnan nézed a világot, megint olyat állítasz, ami nem igaz, nem biztos, hogy mások megértették, sokszáz olvasóból kettő választ kaptál, ami a te értelmezésed szerint jó választ, mások válaszra se méltattak, én viccnek szántam, amire megsértődtél, és még neked állt feljebb.
De mostmár látom, elég keményen benne vagy ebben az értelmezési- helyzetfelismerési problémában, minden bizonnyal ezzel függ össze, hogy képtelen vagy egy kerek, érthető mondatot megírni önállóan...
Sebaj, nem lehet mindenki tökéletes, azért én szurkol9ok neked, hogy legközelebb összejöjjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest