Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már egy ideje edge-t használok, de most feltettem a chrome-ot is, hogy ott is meglegyenek az edge-ben használt könyvjelzőim, jelszavaim. Próbáltam importálni az edge-ből a chrome-ba a Beállítások/Könyvjelzők és beállítások importálása/Microsoft Edge/Importálás opcióval, de nem történik meg az importálás. Ugyanazok a könyvjelzőim vannak továbbra is a chrome-ban, amiket annak idején használtam. (Természetesen be vagyok jelentkezve.)
1. Mit kell még csinálni, hogy átkerüljenek a chrome-ba (lényegében a google fiókomba) az adatok?
2. Az importáló ablak nem ajánlja föl a jelszavak mentését, csak a kedvencek/könyvjelzők választhatók, semmi más. Nem lehet a jelszavakat importálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest