Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már egy ideje edge-t használok, de most feltettem a chrome-ot is, hogy ott is meglegyenek az edge-ben használt könyvjelzőim, jelszavaim. Próbáltam importálni az edge-ből a chrome-ba a Beállítások/Könyvjelzők és beállítások importálása/Microsoft Edge/Importálás opcióval, de nem történik meg az importálás. Ugyanazok a könyvjelzőim vannak továbbra is a chrome-ban, amiket annak idején használtam. (Természetesen be vagyok jelentkezve.)
1. Mit kell még csinálni, hogy átkerüljenek a chrome-ba (lényegében a google fiókomba) az adatok?
2. Az importáló ablak nem ajánlja föl a jelszavak mentését, csak a kedvencek/könyvjelzők választhatók, semmi más. Nem lehet a jelszavakat importálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Játékok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest