Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Hát igen, nem olyan feltűnő, de azért észrevehető, főleg ha az ember már tudja is, hogy mit kell keresni.
Sajnálatos, hogy még mindig nem tudták azonos, funkció szintre hozni a három platformon lévőböngészőt .
Azért én azt mondom, hogy mindenképp pozitív apró kis figyelmesség ez. Gondolom, a webapps megjelenésével sokat fog javulni, már csak észrevehetőségileg is. Azt nem is értem, hogy Gmailben, meg Readerben (najó readerben talán idegesítő lenne a sok hír miatt), miért nem lehet bekapcsolni a desktop notificationst, calendarba már régóta be lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Robot fűnyírók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnálatos, hogy még mindig nem tudták azonos, funkció szintre hozni a három platformon lévőböngészőt .
Azért én azt mondom, hogy mindenképp pozitív apró kis figyelmesség ez. Gondolom, a webapps megjelenésével sokat fog javulni, már csak észrevehetőségileg is. Azt nem is értem, hogy Gmailben, meg Readerben (najó readerben talán idegesítő lenne a sok hír miatt), miért nem lehet bekapcsolni a desktop notificationst, calendarba már régóta be lehet.