Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Hát igen, nem olyan feltűnő, de azért észrevehető, főleg ha az ember már tudja is, hogy mit kell keresni.
Sajnálatos, hogy még mindig nem tudták azonos, funkció szintre hozni a három platformon lévőböngészőt .
Azért én azt mondom, hogy mindenképp pozitív apró kis figyelmesség ez. Gondolom, a webapps megjelenésével sokat fog javulni, már csak észrevehetőségileg is. Azt nem is értem, hogy Gmailben, meg Readerben (najó readerben talán idegesítő lenne a sok hír miatt), miért nem lehet bekapcsolni a desktop notificationst, calendarba már régóta be lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnálatos, hogy még mindig nem tudták azonos, funkció szintre hozni a három platformon lévőböngészőt .
Azért én azt mondom, hogy mindenképp pozitív apró kis figyelmesség ez. Gondolom, a webapps megjelenésével sokat fog javulni, már csak észrevehetőségileg is. Azt nem is értem, hogy Gmailben, meg Readerben (najó readerben talán idegesítő lenne a sok hír miatt), miért nem lehet bekapcsolni a desktop notificationst, calendarba már régóta be lehet.