Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Hát igen, nem olyan feltűnő, de azért észrevehető, főleg ha az ember már tudja is, hogy mit kell keresni.
Sajnálatos, hogy még mindig nem tudták azonos, funkció szintre hozni a három platformon lévőböngészőt .
Azért én azt mondom, hogy mindenképp pozitív apró kis figyelmesség ez. Gondolom, a webapps megjelenésével sokat fog javulni, már csak észrevehetőségileg is. Azt nem is értem, hogy Gmailben, meg Readerben (najó readerben talán idegesítő lenne a sok hír miatt), miért nem lehet bekapcsolni a desktop notificationst, calendarba már régóta be lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnálatos, hogy még mindig nem tudták azonos, funkció szintre hozni a három platformon lévőböngészőt .
Azért én azt mondom, hogy mindenképp pozitív apró kis figyelmesség ez. Gondolom, a webapps megjelenésével sokat fog javulni, már csak észrevehetőségileg is. Azt nem is értem, hogy Gmailben, meg Readerben (najó readerben talán idegesítő lenne a sok hír miatt), miért nem lehet bekapcsolni a desktop notificationst, calendarba már régóta be lehet.