Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Üdv!
Hátha valaki tud segíteni. A problémám, hogy a Chrome nem nyit meg bizonyos oldalakat, mint pl a hardverapro vagy az origo oldala (a többi általam olvasottakkal nincs gond), mióta feltettem a Kaspersky Total Security-t, azelőtt endben működött minden. Úgy tűnt az okozza a problémát, mert ha kikapcsolom a Kaspersky-t simán betölti a problémás oldalakat, sőt, ha Settings/Additional/Network elérhetőségnél a felső rubrikában (Inject script into web traffic to interact with web pages) kiveszem a pipát, akkor is rendben minden.
Próbáltam az alapbeállításokra visszaállítania a Chrome-t, reinstaláltam, minden eddigi dolgaival törölve, de semmi változás.
Ami miatt mégis ide írok, hogy kipróbáltam más böngészőt, FF alatt minden tökéletes, Kaspersky mellett is simán betölt mindent, míg a Chrome továbbra sem. Hátha mégis a Chrome-nál tudok valamit állítani, hogy ismét rendbe működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- BIOS topic
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardcore café
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest