- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Akkor már rengetegen járunk egy cipőben....elküldöm olvasgatni ismerőseimnek ezt a totyikot,mert némelyik rendesen ki van térve a hitéből,hogy bezzeg én ajánlottam x meg y ideje ezt a böngészőt és most semmibe se tudnak belépni...a legszebb,hogy páran az emailjükre se tudnak bejutni emiatt és új jelszót se tudnak kérni sehová.
Bízom benne,hogy ez hamarosan orvosolódik,mert bár ostobaság egyetlen jelszót se megjegyezni,de most jópáran hozzáférhetetlenül állnak számukra fontos internet szolgáltatásaikhoz. Én mondanám,hogy megérdemli az,aki legalább az emailje jelszavát nem tudja,de itt vidéken csak azt látják,hogy ÉN szánt szándékkal rosszat akartam nekik.....állati kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- Path of Exile (ARPG)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa EVO
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest