Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Akkor már rengetegen járunk egy cipőben....elküldöm olvasgatni ismerőseimnek ezt a totyikot,mert némelyik rendesen ki van térve a hitéből,hogy bezzeg én ajánlottam x meg y ideje ezt a böngészőt és most semmibe se tudnak belépni...a legszebb,hogy páran az emailjükre se tudnak bejutni emiatt és új jelszót se tudnak kérni sehová.
Bízom benne,hogy ez hamarosan orvosolódik,mert bár ostobaság egyetlen jelszót se megjegyezni,de most jópáran hozzáférhetetlenül állnak számukra fontos internet szolgáltatásaikhoz. Én mondanám,hogy megérdemli az,aki legalább az emailje jelszavát nem tudja,de itt vidéken csak azt látják,hogy ÉN szánt szándékkal rosszat akartam nekik.....állati kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- GL.iNet OFF topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Borderlands 4
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest