- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Munkahelyi gépemen belassult a Chrome (otthonin nem tapasztalom ezeket) és ha külső alkalmazásból kattintok egy linkre pl Outlook-ból, akkor sokáig molyol, és van hogy be sem jön, vagy addig nem indul el az oldal amíg egy másik lapon be nem töltök egy másik oldalt.
Explorerrel teljesen jól indul...
Kitöröltem az összes előzményt mindenestül... de nem segített
Leszedtem a chrome-ot és újratettem, de ettől sem lett jó. Biztos valamit nem felejtett el...
(pedig a users\felhasználónév\...-ből is töröltem a maradványokat)Tud valaki javasolni valamit amivel újra normálissá varázsolhatom a Chrome-omat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs