- Fórumok
- Infotech
- Google Android
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Szólánc.
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
student
őstag
tudja vki fel lehet nyomni 2.0-s androt a samu galaxyra?
-
student
őstag
2.0-ba sincs még rádió + xvid?
-
student
őstag
nem rossz ez a hero csak 150k-t nem ér a hiányosságai miatt.
meg ugy általában látszik hogy még nem pakoltak bele mindent androidba.
én ezért nem is veszek még idén telót megvárom a jövö évi samsung kinálatot.
bár idén még 2 samu andro jön mobile review szerint de azok butábbak lesznek mint a galaxy. -
student
őstag
Úgy, hogy a Google hivatalosan nem támogatja a multi-touchot, és az Androidban sincs benne. A Cupcake verzióban se, de még a Donutban se lesz benne, legalábbis Romain Guy (Google alkalmazott) szerint, aki az android-developersre írt ezügyben.
Technikailag nincs gond, az összes telefon kapacitív érintőképernyővel rendelkezik, csak épp a szoftver nem kezel többet egy érintésnél. Kivéve a hackelt böngészőket és a Hero-t, ahol ugyanezt a hacket építette be a HTC máshova is. A Samsung meg csak leshet

kár hogy ien ocsmány lehet megvenném
bár tuti lesz nálunk 140k annyit meg nem ér sztem ez a kis "hack", ugyanazzal az ocska 500mhzes procival. ja meg ebbe sincs fm rádió amit megint csak használnék.
a faterom 10000ftos nokiájába benne van.
nincs rá valami app hogy lehessen rádiózni vagy ahhoz kell valami külön hardver cucc is?szal ugy néz ki idén se lesz uj mobilom
-
student
őstag
más:
az hogyan van hogy a galaxyba nem rakták bele multitácst
a htc meg lazán belerakta a heroba?pedig abba is 1.5 van.maga a kijelző képes lenne multira? valami későbbi software upgradel jön?
-
student
őstag
de androidnál ilyen gond nincs.
más:
még ha el is készül core androra te el tudod képzeli hogy lagmentesen fusson
pl galaxy 530mhz-én egy 700megás xvid avi? -
student
őstag
egyenlőre ebbe bízok hogy lesz is valami belőle talán.
coreplayerApple iPhone, Touch and Google Android
COMING SOON!csak az a baj hogy iphone-ra már 1évvel ezelőtt is igérték. nem kapkodnak
-
student
őstag
Na emberek, itt a világvége. Legalábbis a többi platform számára.
Cyanogen a CyanogenMod 3.9.3-ban egy új dolgot integrált: FLAC támogatást a teljes rendszerhez (eredetileg Kruton munkája).
Én most töltöm a frissítést, majd kipróbálom
Meg azt is, hogy milyen az az "elromlott videó" - kísérleti firmware-ről van szó amúgy is.student: A Donut folyamatosan létezik - így hívják a fejlesztés alatt álló verziót. Cyanogen már most áthozott belőle pár dolgot, mondjuk a Power Control widgetet, meg a legújabb verzióban PPTP-t meg WPA-Enterprise támogatást.
én pl ezt pont leszarom. jo nekem szar mp3 is
egy jo kis xvid player sokkal jobban hiányzik. -
student
őstag
Egy érdekes idézet egy megbízható embertől az utolsó üzenetben (sajnos nem tudom hogy lehet permalinkelni egy üzenetet):
"Donut is NOT Android 2.0 and there's no multi-touch support in Donut."
Olvasgatom ezt a hírt, azért nem lesz ez rossz rendszer.
cool
ez a donut még idén kijön? -
student
őstag
galaxy vs magic
vicces mintha csak másik skinje lenne a telefonnak tökugyanaz az egész, a képe azért szebbb kicsit galaxinak -
student
őstag
igazad van, azóta utánanéztem jobban ez a különbség:
The Galaxy isn't a "Google Experience Phone", like the T-Mobile G1 or the Vodafone HTC Magic, but you will not find any differences in terms of the Android user interface. The only real difference is, that neither Samsung nor O2 Germany will push firmware updates over the air but it has to be done by flashing the device through USB.
szal lehet ezt is.
-
student
őstag
-
student
őstag
-
student
őstag
találtam egy lépésszámláló progit .
ez a giroszkópot használhatja a járás közbeni zötykölődésnél? -
student
őstag
ja hát hd-ba tényleg felesleges. 10 centis kijelzőre minek?
más: nézegettem az android market-t hát nincsenek eleresztve progikkal. max 500 ha van de at is tulzás. most olvastam apple-nél már 65000 progi van. dehát érthető is amig nincs millióknak android telója addig nincs piac
-
student
őstag
Nagyon jó kérdés hogy az egyedi gyártók hogyan fogják engedélyezni az update -eket, főleg akik kicsit jobban beletúrnak az alap kódba. Addig szerintem erről nem nagyon fogunk megtudni semmit amíg gyakolatban nem látjuk. Az szinte 100% hogy a hivatalosabb Google telefonokat (G1, Magic) lehet majd még jó ideig frissíteni. (én a Magic -et szívesen elfogadnám csak ugye itthon nincs hivatalos forgalmazás)
a galaxi is guglifon?
-
student
őstag
Nyilván, ezt írtam én is hogy az átlag user nem akar konvertálgatni, főleg hogy azt sem tudja mi fán teremnek az egyes kodek beállítások/profilok. Biztosra veszem hogy lesz rá megoldás, csak idő kérdése. Elég sokan kérik, lehet hogy a Donut -ba beteszik alapból rendszer szinten az XviD core -t.
galaxyt lehet upgradelni for free donutra?
-
student
őstag
Csak fejlődjön kicsit az NDK és úgy is átportolják az XviD -et a platformra, az pedig már tud DivX -et is dekódolni (legalább is a régi H.263+ alapút biztosan). Habár én is azt mondom hogy a H.264 modernebb kodek és hatékonyabban tömörít. Persze a többségnek az fáj hogy a torrent üzletlánctól beszerzett videókat nem lehet egy az egyben ráhajítani, hanem ki kell várni a transcode időt

Más: van ilyen oldal is: [hundroid.com]
nem értem hol itt a gond a kis f*szom fog még konvertálgatni is
-
student
őstag
én nem akarok konvertálni. rákopizom a filmet a karira és onnan nézem aztán letörlöm
-
student
őstag
nem tudjátok van már valami olyan lejátszó progi mint a symbire hogy tudja nézni az xvidet divx-t is?
-
student
őstag
-
student
őstag
-
student
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Infotech
- Google Android
- (téma lezárva)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Facebook és Messenger
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple Mac Mini M2 8/256GB eladó! Patika állapot, 12 hó garancia
- ASUS SimPro Dock 2 (90NX0460-P00030), bontatlanul, 1 év garival eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akku, megkímélt állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB eladó! 100% akksi, szép állapot, 12 hó garancia
- ÚJ! TüzesEzüst MacBook Air M4 13" 16GB 256GB - 1év Garancia! TÖLTŐ, +AJÁNDÉK!!!
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Honor Magic5 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg azt is, hogy milyen az az "elromlott videó" - kísérleti firmware-ről van szó amúgy is.
cool
na mindegy majd meglátjuk.