Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
DesertDog
tag
1. Szerintem fogalomértelmezési problémába ütköztél. Bár nekem eddig csak Win-es telefonom volt, de ott a fligh mode azt jelentette, hogy minden antenna kikapcsolva. Gondolom az Androidon az aiplane mód sem jelent mást, tekintve, hogy a repülőgépen ki kell kapcsolni minden rádiós eszközt.
2. Ez szerintem nem az Androidtól függ, mivel PC-ről IMAP levelezővel kapcsolódva is így viselkedik a gmail.
-
DesertDog
tag
Köszönöm a segítséget, de sajnos ezek is ssh/telnet tipusú programok. Nekem modemen keresztül kell a távoli eszköz soros portjára csatlakoznom (a távoli eszköz nincs hálózatra kötve, csak egy modem van rajta aminek vagy egy telefonszáma). Jelenleg egyébként Symantec ProcommPlus-t használok VT100 és Wyse 75 terminállal. Hosszú távon mindenképp egy management gép építése tűnik hasznosnak táveléréssel pl VNC-n keresztül.
-
DesertDog
tag
Sziasztok Android felhasználók!
Készülékcserén töröm a fejem, és elgondolkoztam egy Android alapú gépen is, azonban van egy kételyem, amire nem találok válasz az interneten:
Képes e egy Androidos készülék USB vagy bluetooth modemként viselkedni? És itt most nem internet megosztásról beszélek, mert tudom, hogy az megy. Nekem valódi modem funkcióra van szükségem, mert a munkám során terminál emulátorral kell betárcsáznom különböző terminál szerverekre, tehát egy "igazi" modemre van szükségem.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest