- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
pethYeti #3764 üzenetére
A címeken is látszik, hogy mind különböző, tehát nagy valószínűséggel valami tényleg szétküldte a belépési adatokat.
Az rendben, hogy a jelszót megváltoztattad, de ha valóban valami trójairól van szó, és a gépeden ugyanúgy jelen van, akkor ugyanúgy ellopja megint a jelszavad.
A Delivery Status Notification (Failure) üzenet elvileg akkor van, ha nem sikerült kézbesíteni az elküldött levelet, lehet, hogy már a gmail rendszere blokkolja a kézbesítést biztonsági okokból.
Szerintem jelöld meg spam-ként a levelet, hogy legalább a spam mappában landoljanak később, és szerintem valahogy lépj kapcsolatba a supporttal, hátha többet tudnak a dologról, és esetleg egy jó alapos ellenőrzést is hajts végre a gépeden szerintem valami trójai munkálkodhat még.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest