Új hozzászólás Aktív témák

• vidkiso

csendes tag

Sziasztok!

Nem rég játszom, pár hete, de elakadtam elég csúnyán. 14. szinten vagyok, pedig egy alvilági emberkét se tudok legyőzni, még az elmebeteg késelőt se a sötét erdő-ben. Túl gyorsan fejlődök, és nem is túl jól valószínűleg, az általam legjobbnak vélt eszközökkel szereltem fel a zsoldosaimat, és magamat. Van egy:

samnitom (11-es szint) erő 26, képzettség 39, fürgeség 20, alkat 15, karizma 11, inteligencia 7, sebzés 7-12.

hoplomachusom (11) 34, 10, 23, 23, 31, 13, páncél: 274, sebzés: 6-12

medikusom (16) 8, 15, 11, 32, 18, 35, sebzés: 4-7, gyógyítás 28

Az én karakteremet is igyekszem az árusoknál található legjobb eszközökkel felszerelni. Már 79 kört is kibírok a késelő ellen az alvilágban, de meg se sebesítem. Ez egyértelműen kevés kritikus sebzést jelent. (Hogyan tudom ezt javítani) eszközöket (- akaraterő, -vallásosság - a medikusnak-, és -szilánkosodás, -harcművészetek - a támadó zsoldosoknak - honnan tudok szerezni? A piacon egy ilyet találtam összesen. az árusnál egy sincs.

Nincs rubint-om, nem áldozok erre pénzt, de úgy olvastam lehet anélkül is. Elolvastam a forumot úgy nagyjából, eztért tudok ennyit már.

Ha valaki tudna nekem segíteni egy részletes leírással, vagy egy nagyon jó linkkel, azt nagyon megköszönném.

üdv:
    vidkiso

Új hozzászólás Aktív témák