Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mindig a cuccokat.
de ha ráviszed a kurzort, kiírja hogy mennyi az alap és mennyi a maximum...ennek megfelelően érdemes felépíteni a ruházatot. Nem érdemes feltápolni a karizmát mondjuk cuccokkal 40-re, mert nem fog használni csak 34-t kb. (17 alapstatnál).
És ennek fügvényében érdemes gyakorlatozni is,...a ruhák sokkal inkább kifizetődnek, mert a gyakorlás nagy pénz és kevés eredmény (de muszáj), viszont a ruhákt kevés pénz és sok pont..=..aminek segítségével könnyebben jutsz pénzhez.
A páncél és az életpont érdekes dolog...gondolom már rájöttél hogy az alkat az elenyésző...egyedül a regenerálódás ami ér valamit, inkább tömény életpontot érdemes ráhúzni sztem (ha jól tudom akkor pl. egy +20életpontot adó cucc, 10 alkat pontnak felel meg)
Az egyensúlyt megtalálni nem könnyű, és mindig változik hogy éppen milyen frankó cuccot találsz vagy szerzel...úgy kell átvariálni az egészet. -
Vigneau
félisten
Én voltam az a galád.

De ahogy elnéztem, még most is engedett belépni a karaktered. Bár minduntalan akadoztam - kiléptetett sorozatosan a játék. Ezennel levettem a mai napon Rólad a kezem. Jó harcot.
Néha egy jobb képességű kellék többet dob a karaktereden és olcsóbb, mint a tréning. Viszont amint eladod a cuccot, ugrottak a kedvezmények.
Új hozzászólás Aktív témák

- Háztartási gépek
- Cyberpunk 2077
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest