Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancethepant
lelkes újonc
Jó ötlet, az biztos, de nem vagyok benne biztos, hogy valaha is eljutnék a megvalósításáig. 8 GB emmc elég hely lenne, de nem szeretnék a GL-MT6000 partíciós elrendezésével babrálni. A Bananpi BPI-R3/BPI-R3 mini eszközöknek nagyobb esélyük lenne, mivel sokkal könnyebb róluk visszaállítani a fájlokat. Soha nem tégláztam GL-MT6000-et. Szerintem a visszaállítás lehetséges, ha UART fejlécek vannak beforrasztva, ami nekem is van, de nem akarnám aktívan kockáztatni ezt a folyamatot.
Egy dolgot már megtettem és dokumentáltam, hogy a BPI-R3-on áthelyeztem a root fájlrendszert az nvme-re, a mini változaton viszont még nem tettem meg. Tehát a kernel és a bootloader továbbra is az emmc-n található, és a teljes root fájlrendszer az nvme-n van. Nem túl nehéz, az emmc root fájlrendszert át kell másolni az nvme-re, és egy uboot változót úgy kell megváltoztatni, hogy az nvme partícióra mutasson. Mivel az nvme-n rengeteg hely volt, egy dolgot tettem: a Tomato64-et közvetlenül a BPI-R3-on fordítottam egy Docker konténer segítségével. Nagyon sokáig tartott, de megcsináltam. Az alábbi linken olvashatsz róla.
[link] -
Megfelelő rendszerbetöltővel gondolom igen, de megjelenítő nélkül elég nehézkes lenne a váltás a rendszerek között, ahhoz mindig a rendszerbetöltőbe kellene előbb belépni, ott aktiválni a kívánt partíciót, újraindítani, stb. Biztos nem lenne lehetetlen, de a magam részéről kétlem, hogy ez egy router esetében megérné, és értelmét se nagyon látom a rendszerek cserélgetésének. Persze biztos vannak tőlem elvetemültebbek is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Gitáros topic
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest