Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
-
LOGOUT
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amíg még működik a 2 db MIR3G és az 1 db RM-AC2100 (ennek már a mtd11 partíciója hibás) biztosan fordítani fogok. WiFi-t nem használom rajtuk mert akkor már túlpörgetett procival is eldobálja a VPN-t. Még úgyis hogy majdnem mindent letiltottam a config fileban...
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igy csináltam. Először átírtam a LAN IP-t 192.168.11.1-re és a DHCP-t is ennek megfelelően átírtam, elmentettem, ezt még megette, mehettem tovább. Amikos a BSSID-et beírtam és elmentettem, akkor elvesztettem a kapcsolatot a routerrel. Látszólag a hlókártya tulajdonságainál azt írta, hogy még él a hálózat, de böngészón keresztül már nem volt elérhető a router. Csak a recovery WEB server segített.
A LAN IP-t nem kellett volna átírnom mert a forrás Wifi LAN IP-je nem 1-es, hanem 0-ás. -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amúgy nekem nem villogott a led. Simán ON volt. És recovery ott volt.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, csak csixynek mondtam hogy a lan IP-t ne 192.168.1.1 re fixálja. (windowsban)
Mert úgy értelmeztem hogy azt állította be. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudom a recowery módot megcsinálni. Tudnátok segíteni?
Az nem baj ugye, hogy a lan ip át lett állítva 192.168.1.1-re ? -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De jó! kifogtam egy ntp server gyűlölő példányt?
Szerintem újra fogom flashelni a tomatot. Bosszantó! -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, ha majd mellette leszek, még ezt megnézem. Most itt az ügyeletben a Flint 2-est fogom tuningolni., meg ha jut rá idő ezen a hétvégén , akkor az Asus R-TN 18-asra (, ami most relézi nekem a netet ide a bádogvityillómba) is fel fogok tolni egy fresh tomatot, ha kész lesz a Flint 2-es. Festés van sajnos és szükségállapot.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, [tudom pingelni]
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére

Nekem csak a 2.4 ghz-t engedi, de engedi. Megmarad. US régión. 5 ghz-t max 199 mw ra engedi. Mindkettőn US régiónak kell lenni. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi. Már ma délelőtt 10-kor bent volt a pesti elosztóban.
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valóban, köszi, csak rég volt. (hogy recovery kellett)
-
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Dhl számom volt, azt hittem ők hozzák, aztán a posta autó hozta délben.
Játszottam a gyári felülettel, de nem tudom miért. Azt akartam elérni, hogy a lan portba kap netet, és a saját wifijére csatlakozom. De elakadtam ott, hogy szerinte no connection.
Úgysem használnám, csak a Tomatot. Hogy jön elő a recovery? Ahonnan mehet rá a tomato64-2024.4-gl-mt6000-sysupgrade.bin.zip ? -
Buvana
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem igen. Ma. Ismerkedünk.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem. Még a sokadik állomásnál tart. Már valahol az euro DHL-nél van.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Durva lenne valamelyik fájlba belenyúlni?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ahogy látom a WiFi setup itt kicsit más, mint a korábbi Tomato-k esetén, a változókat is konfig file-ban tárolja a rendszer, és nem az NVRAM-ban.
https://github-wiki-see.page/m/tomato64/tomato64/wiki/Manual-Wifi-Setup
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Singapore talán jó lesz.
-
aldebaran
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem a gyáriban csak ilyen van. A luci-ban nem is néztem eddig, de Németország van beállítva.
Luci-ban:
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Es eselyes hogy talan mukodik is mert nem eu piacos keszulek. Mert amugy tomato siman kijelezte regen is megfelelo regional (thai, taiwan nem emlekszem pontosan de valami tavolkeleti) hogy 1000mW, de a jel igazabol semmit se valtozott mert az eukonform hw igazabol le se tojta hogy a fw fel akarja tekerni a teljesitmenyt.
Stabilitasra gondolom eddig nincs panasz. Ha elmegy par honapot es semmi lassulas vagy reboot igeny lehet lovok egyet en is ax58at meg eladom. Jo jo ez a merlintuningos gyari asus, de azert a ft-tol meesze van.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi!
"De nem kell túlaggódni" ... jaa ja, mint a régi szép időkben. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A zip-et előbb ki kell bontani akarmi.bin -re ugye?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A tomato fw-t majd a Lucy utolsó alsó sorából simán fel lehet tenni, mint egy open wrt sysupgrade-t. Ha igen akkor ittt is kell mad egy reset az első bootolás után .... azt hogyan ?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi. Mindig tanul az ember.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi. Akkor beregizek és én is onnan veszem, nem a polákoktól.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a második PPPOE sessionnek utána nézek. A switch AP wan-lan átalakítás nekem is így rémlett.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen.
Csak azért akarom így mert az inverterem és a külső kamerám ragyogóan megy az onttal és azt már nem akarom machinálni. A wifiket majd kikapcsolom az onton.
Ha majd meglesz az új vas, akkor jelentkezek egy-két segítségért.
Nagyon kecsegtető ez a vas !!
Tomatoval a Switch-AP mód nagyon elvetemült ötlet? Az ONt 2,5gigás Lan portját dugnám a router 2,5gigás Lan1 portjára. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tehát a Qualcomm procira sosem lesz Tomato64 támogatás?
A 6GHz wifit úgysem tudjuk kihasználni (egyelőre) a többi wiufiben meg többet tud a Flint2. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A melegedés témához még egy mondat... Az előbb megmértem a router burkolatának hőmérsékletét infra hőmérővel, nagyjából 33 és 37C fok között változik, szóval kézmeleg, miközben a szoba hőmérséklete 24C fok.
-
tjsz
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Ha jól emlékszem, akkor korábban egy Asus N18U-n használtad a FreshTomato-t. Vagy AC68U-n?
Azokhoz képest az ezen router-en futó Tomato-nak jóval több szolgáltatása van? Illetve jóval gyorsabb ez a router? (mint az említett másik 2)
-
aldebaran
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A gyárit update-eltem. Az a jó, hogy így két helyen is tudom állítani a routert, a gyári skin-en illetve Luci-n. Az előző routeremre is openwrt-t raktam luci-val, szóval elég jól ismerem.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én még emlékszem rá, 2 hét azért nem volt olyan rég
Várjuk a részleteket hogy milyen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Gigabyte alaplap topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung A06 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerintem újra fogom flashelni a tomatot. Bosszantó!

Várjuk a részleteket hogy milyen a cucc.