- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Hát egy mezei 5.1-es erősítő van pillanatnyilag csak otthon, ami viszont meglehetősen erős és jó szerkezet. De ha azt mondjátok, hogy erre nem alkalmas, lemondok az elektromosról.
Egyébként ilyenről lenne szó:
[link]A srác adna hozzá 20 wattos előfokcsöves hybrid erősítőt, beépített rugós zengetővel (bármit is jelentsen
. Viszont ezt írta még hozzá: "Egyetlen hibája, hogy mivel régen használtam, valószínűleg be kell fújni a potikat kontakt sprayvel, de ezt kb 500 ft-ért megcsinálják neked bármelyik boltban".
A gitárt, valamint az erősítőt odaadná 30.000-ért. Cort gitárra sajnos semmiféleképpen nem telne, főleg nem újra. Ez viszont így már korrekt árnak hangzik, kérdés bízhatok-e pl az erősítőben, ha már "hibáról" is szó volt.
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék gitározni tanulni, nagyjából soha nem volt még a kezemben hangszer...
Ehhez vásárolnék egy jó tanulóeszközt.
Találtam használtan egy akusztikus sx gitárt, új ára 30 körül van, ezt 18-ért tudnám megvenni, kitűnő állapotban. Ez tetszene.
Viszont láttam egy vorson elektromos gitárt, aminek új ára 40 körül mozog. Ezért a tulaja 20-at kérne, szintén kiváló állapotban. Ellenben kérdéses, hogy érdemes-e elektromossal kezdeni... Sok a pro és a kontra is.
Egyáltalán egy sima elektromos gitárt meg tudok szólaltatni egy 5.1-es kenwood házi-mozi erősítővel, vagy ehhez speciális eszköz szükséges? Ugyanis, ha még erre mindenféleképpen rájönne egy másik erősítő, akkor bőven kiszaladnék az előre meghatározott keretemből.Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged