Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Jah megvettem azt azóta is porosodik
Jó hogy mondod, ideje lenne már kitanulni. Néha eszembe jut, csak nem nagyon van kedvem meg erőm hozzá. Pedig igazából csak alap dobsávokat akarok összerakni, meg valami basic billentyűs akkordmenetet, aztán mehetne rá a gitár/basszgitár. -
Berreh
tag
Ha jól láttam (nekem csak G1on van) fájl kiterjesztésben van különbség, de az ingyen letölthető alkalmazással úgy hiszem, konvertálható és idomítható a multieffekt.
-
Berreh
tag
Szia! Jó effekt nekem is van, bár időnként kísértésbe esem, hogy újabb verzióra cseréljem. Akad itt akinek mindkettő van, tőle konkrét összehasonlítást is kaphatsz. Kis hangszóróval nem próbáltam, keverőn (Behringer Xenyx 302 USB) keresztül használom, de valószínűleg a fülhallgató kimenetről (ez egyébként 6,3 mm-s jack) biztosan működik. Adapter szerintem felesleges, USB kábellel teljesen jó. Itt találsz néhány nem gyári patch-et, jó mulatság

-
Goose-T
veterán
Felejtsd el. Ennyi pénzért már rendes gitárt is kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4916, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó hogy mondod, ideje lenne már kitanulni. Néha eszembe jut, csak nem nagyon van kedvem meg erőm hozzá. Pedig igazából csak alap dobsávokat akarok összerakni, meg valami basic billentyűs akkordmenetet, aztán mehetne rá a gitár/basszgitár.