- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
Blindmouse_ #61206 üzenetére
Nem tudom miért akadt be ennyire a boros példád, illetve megint csak senki nem mondta hogy ne vegyenek használtat, én magam is azért néztem meg mert érdekelhet akár, vettem már használt gitárt is, nem tudom most direkt forgatjátok ki a szavaim vagy szövegértelmezési problémák vannak.
Lehet venni 30 éves suzukit is persze 10 millióért, 5+ éves okostelefont félmillióért ha akarsz, csak miért tennél ilyet.
Egy sima Gibson LP standard egy tömeggyártott cucc, nem valami ritka különlegesség, ha szerintetek ez ugyan olyan mint egy bor(mondjuk nem tudom ki szokott _használt_ bort inni), hát hajrá, szerintem lehet még felfelé is alkudni az árból, nehogy túl olcsón sikerüljön elvinni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN GARANCIÁLIS ÚJ M4 APPLE MACBOOK AIR M4 256GB 16GB RAM
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest