Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #56526 üzenetére
ja. semmi más oka nincs semminek.
csak a rohadék softverwarezolók okozták az egészet.
az összeset. mindent ami eltűnt vagy lerohadt vagy ellopódott az országban azt a warezolók csinálták.
boldogok a lelki szegények -
válasz
Ctrl+Alt~Del #56526 üzenetére
Szerintem ez egy baromi valid érv. Szerintem nem ezért tart itt az ország, ez csak egy része a dolgoknak. De hagyjuk ezt a témát, mert egy szabály ellenes, kettő parttalan vita, pont mint a vallásokról vitázni.
brickm - dettó. Nagyon közel van. Leszedsz egy multi által fejlesztett programot amiért a büdös életben nem fizetnél vagy elveszed valakinek a bringáját, ráadásul testi erőt igénybe véve. Igen. Irodából szokott valaki hazavinni tollat? Irodában szokott valaki nyomtatni? Na akkor az vesse rá az első követ. Sőt szoktál tankolni? Na látod, lopsz a természettől.
Arról nem is beszélve, hogy azért mert nem tudja hogy vegyen csiszoló vásznat/papírt, attól még nekiláthat felpolirozni. Ezer plusz egy videó van neten arról, hogy kell ezt csinálni. Én is felcsiszoltam a PRS nyakát aztán semmi bajom nem lett belőle, sőt szerintem túl simára csináltam, sokkal érdesebb vásznat kellett volna használnom, mintha gyárban csinálták volna matt-ra.Amúgy én pl olyan programokat szoktam megvenni amiket sokat használok és nem akarok nélkülük élni, na akkor érdemes értük fizetni, pl total commander aminek van alternatívája, de annyira be van már lakva, hogy inkább fizetek nekik mintsem átnyergeljek valami másra. De mikor acrobat-ról van szó, akkor inkább használok valami dzsunka alternatívát pdf szerkesztésre mert maga az adobe termékeik is hulladékok. Sőt olyanokért is fizettem amik ingyenesek, lásd irfanview vagy wikipedia, esetleg maga a PH!.
Amúgy meg volt egy ismerősom aki azt mondta, hogy én egy patkány vagyok. Pont emiatt a virágboltozás miatt. Aztán elmesélte, hogy x-y városban mikor sikeresen felszámolták a patkányt populációt, akkor hogyan dugultak el sorban a különböző szennyvíz csatornák, mire rájöttek, hogy ezek a patkányok tartják karban a rendszereketna azóta tényleg nem gondolom túl ezt a "lopás" dolgot. Kenyeret nem lopnék a boltból (persze biztos van mikor annyira nincs az embernek, hogy ez az egyetlen út), azt nem lehet ide venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 86% gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő