Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
"Látom megint megy a hülyeség, meg a szakértés." - "Húrt meg nem törölgetni kell, hanem lecserélni újra."
Köszi a szakértést.
Próbáltad már valaha a fast fret-et? Amit mondasz abból úgy tűnik, hogy nem. Próbáld ki
kíváncsiságból, mint Moleman már említette, nem drága. Tényleg érdekes tapasztalat. Nem szívatásból mondom.
És újfent, nem a fogólapot akarom kezelni hanem a húrokra szeretnék kenést varázsolni. Fogólapra citromolajam van nekem is, annak idején kaptam valakitől ajándékba.Moleman - tudom nem drága, szeretném redukálni a szemét termelésemet. Ezért gondoltam valami univerzálisabb megoldásra.
topikk - kösz a tippet, megnézem milyen kiszerelésekben lehet kapni. Annak idején sikerült kukáznom melóban egy szilikonos spray-t de azt pl megint félnék használni, mert nem tudom milyen adalék anyagokat használnak benne. De az élelmiszeri az más tészta. Ellenben ebben a kiszerelésben, nem vagyok túlságosan előrébb. De az ötlet jó! Köszi érte!
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Moleman
addikt
Amíg nem próbáltam ki, én is így vélekedtem, de tényleg baromi jó érzés a fastfret.
Csak a síkosítós érzés miatt használom, mert nekem nem oxidálódnak a húrok, nem is nagyon tompulnak, mert nem tudnak porosodni a tokban. A baritonom pl nagyon ritkán használom, majdnem 8 éves a sima Ernie Ball húrkészlet rajta, de még mindig elfogadhatóan szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest