Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Zyxel zizzenés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Miért ne vállalnám? Egyáltalán nem szégyen, hogy nem tudok gitározni, ennek ellenére azt gondolom, hogy ez amit próbálok eljátszani messze túlmutat azon a szinten, ahol valaki ennyi idő után kell legyen, mint én. Azaz, ahhoz képest még kurva menő is.
Persze, mivel nem tudok gitározni, össze lehet hasonlítani nyugodtan az eredeti felvétellel, csak sok értelme nincs, nem is kell hozzá sok gógyi: hogyan is játszhatnám el úgy, mint az, aki profi?!
Nekem ez baromi nagy élmény, és igen, vállalom, hogy itt tartok, jelenleg ennyit tudok.
Mindenki elkezdte valahol, kinek jobban, kinek kevésbé jól megy, nem verseny ez, a saját örömömre csinálom. Tudod, én is nagyon könnyen megmondom, hogy mi nem jó más játékában, csak amikor eljön az, hogy na tessék, akkor most mutasd meg beszéd helyett, akkor hallgatnak a múzsák :-D
-
Alexios
veterán
Szerintem kezdj el minél hamarabb teljes számokat tanulni. Én is pont ezt csináltam, szerintem az első 4 évben semmit nem tanultam meg végig, csak technika, aztán ott álltam, hogy oké, játszok 4 éve, egész jól le tudok játszani rövidebb dolgokat, de egyetlen dalt se tudok, és kifejezetten nehézkes volt másokkal együtt játszani.
Azóta még az imprózás is jobban megy, mert előtte mondjuk megtanultam egy szólót, vagy egy szóló részletet, most meg inkább az alappal kezdem, majd utána rá a szólót, így sokkal jobban összeáll hogy melyik hang miért is jó úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Call of Duty: WWII
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő