Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt. 
 (gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  andor80

üzenetére andor80

üzenetéreHogy miket, azt úgy értettem, hogy gyári preseteket, vagy csináltatok saját beállításokat, vagy olyat, hogy minden kikapcs csak a cab és az amp sim fut, vagy effekt pedálokat is teszteltetek külön? 
 Amúgy valószínűleg tényleg az van amit mondok. Különböző szoftver futott a két terméken a linkelt videóban ennyi. Nálatok meg ugyanaz így ugyan úgy is szólt. Ráadásul a legfrissebb.Az a baj, hogy saját fül sokszor azért nem játszik, mert pl Mooer-t itt a városban nem is lehet kipróbálni. Londonba meg nem is utazhatnék perpill, hogy találjak egy boltot ahol van bemutató darab. Ezért én sokat nézegetek ilyen anyagokat. Nagyon hasznos tud ám lenni. Persze mint látszik félrevezető is lehet. Ezért kell aggyal nézni. Pl én nem aggyal néztem a vidit ezért nem gondoltam hogy különböző a firmw. Ola videója volt érdekes, ő csinált egy IR-t a PodGo-ra és irdatlan volt a különbség. Kb olyan mint most Andertonsék csináltak a Celestion hangszórókkal. Az is egy érdekes teszt. Persze azon alapján nem nagyon érdemes hangszórót választani mert mikrofonon át, másképp szólhat mint a szobában. Pl ott totál fejbe lőtték magukat. Szerintem arra számoltak mennyivel jobb lesz a kombó hangja ha veszel bele egy hangszórót és nem  A Stratomba én is £10-os kapcsolót tettem. Nem hiszek ezekben az olcsó kínai szarokban. Igaz a hangzásba talán nem szól úgy bele, cserébe ez 30 év múlva is kapcsoló lesz. Potikkal szintúgy így állok. Ellenben azok már alaposan belenyúlnak a hangzásba is. 
- 

Zoli133 addikt válasz  andor80

üzenetére andor80

üzenetéreMéretben mennyire nagy a különbség? Hivatalos adatok szerint csak pár centi minden irányban, de élőben az máshogy érződik gondolom. 
 Amúgy a ge 200 az absz. logikus döntés lenne tőlem, de 1-2 apróság miatt hajlok a a 250 fele (hülyeségek mint pl a on/off switch , pár plusz beépített effekt, ilyesmik ), viszont nem tudom megindokolni magamnak az árkülönbséget erre a pár apróságra. , pár plusz beépített effekt, ilyesmik ), viszont nem tudom megindokolni magamnak az árkülönbséget erre a pár apróságra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest