- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez általában merevség. Aki itt elbukik azzal nem kell foglalkozni. Az én tanárom megkérdezte min szeretnék tanulni és mit. Volt hogy klasszikussal mentem akkor olyan anyagokat néztünk és azt vettük, gyakoroltuk(am) következő órára, majd elektrik és akkor ott voltak teknikák meg zenék. Nincsen ezzel baj. Sajnos nagyon sokakban van egyfajta korlátoltság, hogy a gitárt úgy kell fogni hogy, a gitárt klasszikuson kell megtanulni mert, a pengetőt úgy kell fogni hogy... ilyen nincs, a lazaság a lényeg és ezt kell tudni elsajátítani, erre kell egy jó tanár. Azok a tanárok akik dogmákat erőltetnek azokat jobb elkerülni. Nyilván vannak módok arra, hogy fogd a gitárt pengetőt hogy egyszerűbben tanuld meg, de valakit ez nem ösztönöz, valakinek meg más a csontozata testfelépítése és ezért nem lesz egyszerűbb cserébe megnehezíti az életét mindenféle fasz korláttal.
De azért arra is figyelni kell, hogy ne a nyúl vigye a puskát
már ha érted mire gondolok.
-
WolfheartGR
őstag
Vannak olyan tanárok akik tényleg csak akusztikuson tanítanak. Engem pl az meg nem érdekel úgyhogy tanít majd mást.
Hangolni minden használat előtt, van, hogy közben is, a húr tényleg fogyó eszköz, bár egy egy minőségibb darab általában meghálálja használati időben a rá költött pénzt. Sokan az Elixirre esküsznek, nekem rosszul esik játszani (próbálkozni) rajta. Nekem a Cleartone ami adja a drágábbak közül.
Majd ha nem lesz már ennyire új minden jobban mertek majd próbálkozni egy csomó mindennel.
Ha van okos telo és csiptetos hangoló is akár párhuzamosan is lehet használni, de nálam is a csiptetos a bejövős. Kényelmesebb mint a telo.
Érdemes sokat youtubozni a témában. Rengeteget segít. Olvasni aktív gitár cikkeket, stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával