Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz cucka #36282 üzenetére

No offense, de akkor valami nagyon felrement ertelmezesileg. En perpill nem a gitar hangja miatt akarok barmit is cserelni, vagy elegedetlenkedek, nem elmeretezett eszkozparkrol van szo, mert a focusrite + ilyen olyan VST-k az altalam elvart hangminoseget maximalisan hozzak, ha nem lenne egyeb problema a felallassal nem vekengenek, hanem inkabb a boseg zavara jatszik be (tul sok szamomra meg nem kello dolog van a cuccokban de azokat konnyuszerrel ki tudnam szurni).

A masik szopas, amit nem emlitettem ugyan hogy elorehaladott gerincservvel a maceraskodason tul rohadtul nem mindegy hogy egy kanapen gornyedve szenved az ember es szoszerint ordit a fajdalomtol 5-10perc utan, vagy egy ergonomimusabb, allando helyre huppan be nap mint nap (pl normalis szek megfelelo gerinctamasszal + labtarto). Utobbi sajnos most nem jatszik a lakas merete miatt

Elsoegesen ezert kell egy visszafogottabb, a laptopra semmilyen szinten nem tamaszkodo kenyelmesebb megoldast talalnom.
    Lehetne igy ugy valtoztatni a dolgon, de osztas szorzas utan az jott ki hogy ez a legolcsobb, legbaratibb megoldas, max egyszeri koltsege van.... az eletter lecserelesenek vagy valtoztatasanak meg egy jobbfajta koncertezos csoves kombo penzben mert ara lenne a pluszkoltseg havonta.. .. Vagy egy igen jobbfajta amcsi / japan hasznalt gittyoe, kinek mi, csak hogy topikspecifikus maradjak :)
    Ezt a plusz osszeget inkabb megsporolom magamnak, es kivarasra jatszok az ingatlanpiaci trendeket elnezve :) nem szeretnek kutba ugrani azert mert mas is megtette :)

• Ragnar_

addikt

válasz cucka #36282 üzenetére

Én speciel koleszba nem akartam cuccot hurcolni, főleg úgy, hogy nem volt. Viszont volt kéznél szobatársnak dobgitár, és azon gyakoroltunk, aztán vettem egyet otthonra is, és azon tanultam meg akkordozni, meg pengetni stb. Aztán vettem egy elektromos gitárt és torzítót, valami erősítőt, volt azóta is vagy 3-4 gitárom, vagy 2 féle multieffektem, meg vagy 3 féle torzítópedálom. És azóta is elektromos gitárt használok, de dobgitáron simán el lehet sajátítani az alapokat. De nyilván nem kötelező dobgitáron kezdeni. Felőlem mindenki azon gitározik amin akar :)

Új hozzászólás Aktív témák