Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Mercis kalandok - A könyv
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
+ ALL
...és Libria...
A gyors vásárlásról és „bemohózásról”. Év végén vettem két hangszedőt, mert kevésnek éreztem a hídit, és arra gondoltam, hogy próbálkozok mással is. Elsején addig tekergettem a kis KUSTOM kombó és a P90 + ToneZone hangerő és hangszín potijait, addig állítgattam a gitár hangszedőit félmilliméterenként fel és le, röviden; annyi időt szántam a jó gitárhangzásra, hogy szépen megjöttek a Tone Zone hiányzó magasai, ugyan olyan hangerővel szól mindkét puki, és minimum tízféle használható, szinte teljesen különböző hangzást tudtam kikeverni a nyolc potival:
Aki nálam erősebb matekos, ki tudja számolni, hogy a 8 tizes osztású szabályzónak hány kombinációja adódik így. Aki nem a gitározásból él, annak otthon gyakorolni, a hangszerét megismerni és kiismerni szerintem pont elég. Sokszor én is előbb vásárolok, mint gondolkodnék vagy beleásnám magam az adott leosztásba.
Nagyon-nagyon sok pénzt el lehet költeni erre a hobbira. Főleg, ha megfosztva érezzük magunkat olyan tárgyaktól amiket nem birtokolhatunk azonnal és azt gondoljuk, hogy beszerezve jobb lesz az életünk tőlük. Az llax kolléga féle, pár száz forintból optimalizáljuk a hangzást dolog nekem nagyon szimpatikus.
Összességében egy gyári csatornaváltó pedállal vagy annak hozzáépítésével már ideális megoldás egy szobai modellező kiskombó. LINE OUT-ton keresztül meg mehet a computerbe a hang, lehet is rögzíteni, úgy, hogy közben a kombó hangszóróján hallod amit játszol.
Szerintem minden más csak az adott hangszerismeret után...
Öt hangszer = x5...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest