Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Szia. Én egy senheiser HD fejhallgatóval gitározok, mikor öcsém 4ezer forintos játék fejhallgatóját dugom be egyedül a magasakon érzek némi "másságot..." Amúgy kb semmi. (multival) Szóval magához a gitárjátékhoz annyira nem kell drága fejes.
Egyedül azért van értelme jobbat venni, mert egy többsávos kikeverésnél legalább azt hallod kb amit kéne egy normálisabb megjelenítőn\hifin.Azaz AKG amugy elég jó cucc.
SZerk.:
Ilyen scarlet solo-t szerintem 20körül kapősz használtan. -
bigrob
őstag
Sokallom ennyiért azt a fülest..
16 körül vettem ezt a creative márkájú fülest amiben egy jó drága Denon füles drivere van.
Esetleg bedobhatod fülhallgatós topicba az oda vonatkozó kérdést, de én ~15-nél többet nem adnék fülesre.
2. gen Scarlett solo legyen, ennyire kell figyelni. (gondolom nem használtba veszed azt sem, úgyhogy a linkelt oldal jó)
Szerk.:
Ezeket a kis lepkefing csodakütyüket engedd el. (amplug és társai)
Továbbá ha később ki akarod magad hangosítani veszel 2 normális aktív hangfalat és megvagy a szomszédriogatással is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest