Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Amúgy lehet, hogy az én elnejlonosodásomnak is az volt az oka, hogy régen kezdtem, nem voltak ilyen jó lehetőségek. 2002-ben alap dolog volt egy vidéki kisvárosban, hogy van (el)használt nejlon 10 ezerért, meg hasonló állapotú elektromos 20 ezerért, válassz. És a 20 ezer akkor, általános iskolás fejjel irgalmatlan sok pénz volt, dédmamámtól kaptam meg végül a nejlont. A westernért, és később minden másért is Pestre kellett jönnöm, otthon a mai napig csak a belépőszintű tűzifák lógnak a boltban falon.
Sőt, még Pesten is ugyanez a helyzet, ha elhagyod a népszerű és megbízható boltokat, ahol ha nem is nyugat-európai színvonalon, de sokmindent ki lehet próbálni. Pl volt az Europarkban/KÖKI-ben hangszerbolt, de minek. Bementem, a legolcsóbb nejlonosból volt a szivárvány minden színében, azon kívül szó szerint semmilyen más gitár nem volt a boltban. Akkor akartam Epi Les Pault venni, leírattam velük, milyet szeretnék, mennyiért tudnának hozatni, oké, majd hívnak. Azóta se hívtak. És ugyanezt eljátszotta 4 másik hasonló semmirekellő hangszerbolt is, belvárosi és külvárosi egyaránt.
(#30185) Szten Márs
A lehetőségek kiszélesedésén kívül a mai low-end gitárok minősége is sokat javult azért, nem mellékesen az árak csökkenése mellett. Egy 20 ezres, 1-2 éves használt AD810 reálértéken felébe se kerül, mint 15 éve egy 20 éves repedt nejlonos Kremona. -
bigrob
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Szerintem ezek az olcsóbb belépő kategóriás akusztikus vagy nylonos gitárok arra jók hogy eldöntse az ember, hogy akar-e komolyabban foglalkozni a dologgal.
Valami zerdo/well western gitárral kezdtem, házhozszállitással 13-ért
1-2 hónapra rá jött is az elektromos, mert szarul jött át a Rammstein![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Honor 200 pro
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)