Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én támogatom az akusztikon kezdést, nem sok kiegészítő kell hozzá, és ha villanygitár is lenne a preferencia, vékony húrokkal bármit meg lehet tanulni rajta (igaz, a 14. bund fölött már nem nagyon lehet hozzáférni).
Nem mellékesen később mindenkinek jól jön egy akusztik, nem is baj, ha nem túl drága, tábortűz mellett kevésbé sajnálod.(#28894) Saccco
Többet is próbáltam ezek közül, igazából mind elfogadható, így a kényelem döntsön. Nekem az Epi DR100 volt a legszimpatikusabb, mert ugyanolyan vékony volt a nyakprofilja, mint a saját 15 éves Squieremnek. A Cort és a Fender tradicionálisabb, bézbózütős. -
nap
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Akusztikuson is lehet ám kenni...[link]

-
Saccco
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez egy jó kérdés.
Utánakérdeztem.Elektroakusztikus gitárba szeretett bele az illető. Azt nem tudni, hogy mennyire tudná kihasználni. Egy sima akusztikus gitár került a kezébe, de még nem tudja a fogásokat. Ezek, mint jobbféle gitárok merültek fel.
(#28897) Plazmacucci:

Ahol én vettem a gitárt, ott a srác azt mondta, hogy ő olyan gitáron tanult, amin a húrok olyan kemények voltak, mintha egy "katyusából húzták volna ki", így ő nem ajánlgat csak nylon húros gitárt, mert nem azon múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubuntu Linux
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest