- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GoTReX #25140 üzenetére
Ja meg a videóra: Úgy látom most tartassz ennél a "a büdös picsába, kis ázsiai szarrágók is jobban tolják, hogy szakadjanak meg" korszaknál.
Majd elmúlik, ahogy fejlődsz, nyugi. XDDDDDD
Moleman: Vetemedett fogólap a csatlakozásnál.... na igen, ezért is utálom a fát többek között...
-
törölt tag
válasz
GoTReX #25140 üzenetére
Hozzá lehet, alapos utánanézés után. Akkor lehet gáz, ha a legelső gitár amit állítani akarnál, pont egy nagy rakás szar, mint nálam... Ja meg ha még bolond is vagy mint én.
Elcseszed, aztán jóidőre elmegy a kedved az egésztől.
Hiába tekertem egyszerre kicsiket rajta, cseszett változni a nyak íve, aztán megakadt. Dzsunka foshalmaz meg is érdemelte.
Persze nem magamat akarom védeni, én is fogyi vagyok néha. (meg na... azért kiváncsi voltam mi történik, ha már használhatatlan, filléres fos a hangszer úgyis... leválik-e a fogólap vagy nem pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest