Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKs
tag
válasz
kemotox
üzenetére
Attól függ, mi számít zúzdának. A régi P.BOX országos kedvencem volt, Bencsik Samu a mai napig a kedvenc magyar gitárosom, pedig 29 éve halott. Sok koncertjükön voltam középiskolásként, (még Budai Ifj. Park stb.), a temetésen is ott voltam, sokáig őriztem egy szirmot a P.MOBIL által hozott koszorúról. A nagyszobában ki van téve a fényképe bekeretezve.
Ha metal, akkor Pokolgép, itt is sok koncert, a kezdetektől. Műbőr dzseki, stb. Életemben kétszer vágtak igazán pofán, egyszer a Kandó Klub előtt Óbudán, Pokolgép koncert után. Konkrétan kiütöttek, mint a bokszban. Vérző
arccal könyörögtem vissza magam, hogy kicsit megmosakodjak (a haverjaim rosszabbul jártak, őket meg is rúgdosták, velem látták, hogy már nem érdemes foglalkozni
)Ha külföldi, akkor talán a Metallica legeleje.
-
törölt tag
válasz
kemotox
üzenetére
Sztem én a 90-es évek végéig nem is nagyon találkoztam ilyesmivel. Ill. nem volt rám hatással. Tehát ez a Limp Bizkit, Linkin Park stb. éra. Mainstream elektronikus muzsikát hallgattam előtte inkább.
A legmeghatározóbb picit később a SOAD volt. Ekkor döntöttem el végleg, hogy zenélni fogok.
Érdekes módon, azóta már nem csípem őket annyira.Nagyon kis szaros koromban szerettem Phil Collins-t meg a Queent ill. egyéb soft rockos témákat, de inkább 80s euro disco slágerek voltak a meghatározók.
Találtam egy régi orsós magnót és tömve volt ilyenekkel. Nagyon durván kihatott a stílusomra is. Beleégett az agyamba az a szintis-dobgépes nyálas cucc. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)