Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
Bobrooney #14508 üzenetére
Szia
"Használtat" veszek, új állapotban
Hibátlan állapotú képek alapján, élőbe is megnézem, mert viszonylag közel van. Kipróbálom, főleg a bundok, meg a nyak az, ami érdekel, én allergiás vagyok arra, ha egy pici hiba is van bennük.Az időmbe se férne bele amúgy, mert a suli miatt vissza kell érnem, még hajrázni kell évvégén a jobb jegyért.
Németből 9-10-ben ötös voltam, most meg 2,8-ra állok, de lefogadom, hogy nem a hármasért, hanem a kettesért fogok még felelni. Gci egy tanárt kaptunk idén. Félévkor feleltem a hármasért, kb hatosra elmondtam a féléves anyagot, adott egy hármast, mert "neked az elég ahhoz, hogy megkapd a hármast". Jövőhéten bejött, elszámolta magát, kéne mégegyszer felelnem. Hát kösz, de nem, jó a kettes...Csutás tajparaszt annyát az ilyennek.
Meg hát még várjuk ki a végét, majd a postás józsi eldönti, hogy ad-e pénzt a gitárra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest