- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
blackmacs #10367 üzenetére
Hát azt nem mondom, hogy látatlanban is rendeld meg, de egy kipróbálás után úgyis erre fog esni sztem a választásod. Tetszetős hangja van, van súlya, és kényelmes rajta játszani, bár nem tudom, hogy a többin milyen lehet, mert nekem eddig csak klasszikus gitár meg egy epiphone LP volt a kezemben, meg ez, de soha se volt gondom ezzel, sőt, sztem nagyon kényelmes. Persze ez mind személytől függ.
Nekem most amivel gondom van, az az, hogy hidegek a kezeim, és ilyenkor nem tudom tartani a tempot tompítva... meg úgy általánosan is bezavar az egész gitározásban, mert nem tudok annyira finom mozdulatokat csinálni vele. Persze, tudok így is játszani, csak néha hibázok. És idegesít, mint állat.
Nem tudom másnak is volt-e ilyen gondja, de jól jönne pár tanács, ami már bevált másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged