- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
blackmacs #10367 üzenetére
Hát azt nem mondom, hogy látatlanban is rendeld meg, de egy kipróbálás után úgyis erre fog esni sztem a választásod. Tetszetős hangja van, van súlya, és kényelmes rajta játszani, bár nem tudom, hogy a többin milyen lehet, mert nekem eddig csak klasszikus gitár meg egy epiphone LP volt a kezemben, meg ez, de soha se volt gondom ezzel, sőt, sztem nagyon kényelmes. Persze ez mind személytől függ.
Nekem most amivel gondom van, az az, hogy hidegek a kezeim, és ilyenkor nem tudom tartani a tempot tompítva... meg úgy általánosan is bezavar az egész gitározásban, mert nem tudok annyira finom mozdulatokat csinálni vele. Persze, tudok így is játszani, csak néha hibázok. És idegesít, mint állat.
Nem tudom másnak is volt-e ilyen gondja, de jól jönne pár tanács, ami már bevált másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest