Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Nem rossz, de nekem az eredeti is tetszik.
Ehez mit szolsz nekem nagyon zene!
-
nesa
veterán
Juhhhuuuu urak ma vegre megvettem a lehetetlent 7/16 os fa furoszarat mindenhonnan elhajtottak hogy mennyek a csa ba mignem az utolso boltba ahol hatarozottan mondtak hogy nincs, nemis volt, nemis lesz...lehajoltam es mondom az eladonak csezdmeg ittvan, aztmondja nem az 12 es mondom nezd mar meg.... elvolt hulve azt hitte 12 es
mondta veletlen keveredhetett a szalitmanyba.... holnap betudom furni a hidat 
-
nesa
veterán
válasz
Bencsizy
üzenetére
Ha megforditod a babat nyersz cirka 2,5mm.

Ki kell szedni a hidat drotot ovatossan kijatszani.....
Ja most latom ugyanezt csinaltad csak kozben en megvacsiztam

Urak kesz a gitarom 2 apro reszletet leszamitva sehol nemlehet kapni 11 es fa marrofuro szarat 10 es van utanna meg 12 es igy nemtudom a hidat befurni
utanna csak lakkozni kell. -
nesa
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Ez mar tokeletessen hozzavan csiszolva a nyakhoz igy a helye adott, oda ragasztom ahova akarom, kis idot raszanva 1-2 szazad pontossan tudok ragasztani, ennek egy fontos feltetele van hogy kozben senki ne zavarjon mert kapkodni nem jo.
Ugy nemlehetne bevagni a bundok helyet hogy a nyakon van, ill belehet de 120k er lattam alkalmas szerszamot de azert is csinaltam igy mert igy kell ha kicsit szuk a bevagas a sok bund nagyon fesziti a fat es meggorbul amit ilyen helyzetben lehet orvosolni ellenben ha hatratekeri a nyakat a feszultsegtol akkor utanna lehet csak a nyak csere segit, de nagyon pontos lett a sajat keszitesu bundozo teljessen egyenes maradt.
(#14830) madgie
En is
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére

-
nesa
veterán
válasz
izomhod
üzenetére
A palca helye bevan marva majd fentrol visszaragasztva , fendernek mindez alul van kimarva de ott akkor nincs fogolap, furni ezt sajnos nemigen lehet mert homoruan kell marni.
Ez nemcsak egy sima palca hanem dupla, igy kissebb feszitoerovel nagyobbat hajlit, ezzel sokat jatszottam probadarabokon mire elkeszult a vegleges verzio ez mar elvileg mind2 iranyba tudna hajlitani de azt a + alatetet nem raktam be amivel 2 iranyu lenne, nem ereztem szukseget igyis lenyegessen jobb mint a sima palca.
#14789) sanzik
Koszi

-
nesa
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Ezt meg fel kell vagni, elvileg ragaszthato teljessen szaraz anyag van most kb 10 gitar toppra valo anyagom de szeintem a kuszob is ilyenbol lessz itthon ha veszek meg ilyen cuccot.
Akarok maganak par legendas gitart kesziteni ami tervben az 2-3 kolonbozo les paul , kene egy nagyonbaba telecaster ilyen 3D toppal talan egy explorer is tetszene , meg gondolkodom ezen a mareaux soprano basson.
-
nesa
veterán
Vettem tegnap fat, ehez mit szoltok?
-
nesa
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Szep ez a feher de en inkabb a fara szavazok feherbol mind egyforma viszont a fanal a termeszet nem ismetli onmagat.
Igy gondoltad?
-
nesa
veterán
válasz
Bobrooney
üzenetére
Nemszamoltam ossze de az anyagar eltorpul az egyebb befektetesek mellet gyakorlatilag minden szerszamom megvolt hozza es szinte minden lepesnel kibukott hogy kicsit mas szerszamot kell gyartani hozza... de a munka rengeteg vele es a legkissebb hiba sem csuszhat be a buliba.
A teljes elektronika EPI ezt ugygondoltam nemerdemes elaprozni nyilvan innen azert meg boven van feljebb de ez mar megfelelo minoseget es megbizhatosagot ad, a 2db humbi az olyan amilyen de ez nyilvan mindenkinek egyeni izlese milyet szeretne, ezert elsokorben nemis erolkodtem de jobb is lenne Turcsak Tibivel csinaltatni hangminta alapjan hangszedot, vagy Jeti mesterrel akik a fa tulajdonsagaihoz igazitanak mindent. -
nesa
veterán
Koszi mindenkinek a velemenyt, nemtudom nekem baromira tetszik a legfelso verzio fem kulcsal es a legalso tekerovel, mondjuk tekerobol epp nemilyet vettem de az egyszeruen cserelheto.
Nekem tetszik ez a letisztultsag berakasok nelkul vegulis a berakasok barmikor berakhatoak, kiprobaltam mar egy darabon, baromi konnyu bevesni a wengebe ahoz kepest hogy iszonyat kemeny fa, de a hangzasbol szerintem ezis inkabb elvesz mint hozzaad.
Meg alszom parat hogy hogyis legyen megmondom oszinten nekem a muanyag szegely se igazan jon be,nemis tervezem peddig van par meter ilyen ABS-em de szerintem inkabb ront a hangzason mint hasznal.
Barmit beleirhatok meg a gibson lenne a legegyszerubb sajnos meg ezsem eldontott de a nesa is megfordult a fejembe, peddig mar elkene dontenem lassan.
Ittvan a gitar osszerakos jatek hatha mas is nekial valaminek.
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szerintem mindenki
regen matavos telefonkartyabol vagdostuk, szonyegen becsiszolva azt lehet nyomni
-
nesa
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Telibe ralett ragasztva aztan 17db pillananatszoritoval lett lehuzatva , cirka 10 orat volt a szoritoba.
A ragasztonak nagyon nagy szerepe van, akarmivel nemlehet ragasztani Titebondot szoktak ilyen celra hasznalni, en NHMGG-t hasznaltam ez talan jobb de biztossan nem rosszabb, ilyet neis keress mert nemlehet kapni.Termeszetessen utannajartam cirka 4 havi kiserletezes volt a vegleges ragaszto ezt kb ugy kepzeld hogy majdnem napi szinten ragasztottunk mintakat amiket utanna meghalgattunk aztan eltortunk.....
A ragasztas utan lett kimarva a domboritas most csiszolni kell meg par orat es egesz jo lesz.
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
inkabb kihagynam

-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Minden felszereles adott

-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Persze hogy enfogom lakkozni meg minden.
Nem bizhatok meg minden muvelettel mast, igy nemtudnam tartani a meghatarozott minosegi szintet, mindent a legaprolekossabban keszitek el.
-
nesa
veterán
Ez bizony DiÓ!
2db LP toppra valo kijon belole, lehet az egyik et eladom piaci ar alatt kicsivel olyan 21m /m3 aron azon az osszegen tudok venni 0,25m3 premium fat, amit ha ujra eladok kitudom fizetni a hazam meg birok venni meg egy nagyobb kocsit amibe tobb fa fer...bili

McCann!
A bukk szerintem baromi jo hangu fa nagyon alkalmas lenne a hangja alapjan hangszernek de van egy hatranyos tulajdonsaga a szemetlada orok eletu soha nemnyugszik meg egfolytaba izeg mozog igy sajnos hangszernek nem idealis, nyakba szoktak ragasztani vekony csikokat ugy nembir kart tenni.
Egy modja van amivel alkalmassa lehet tenni stabilizaltatni kell szaritas utan ujra felitatjak mugyantaval ami megkot es lesz egy muanyag fa, ezis inkabb bicskanyelnek jo.
#14304) Eastman
Basszus csinaltam itthonra bukk vagodeszkat kb 6 eve szarodo fabol baromi jol nezett ki, na egyszer vizetkapott ugy meghajlott hogy olyat meg nemlattam, mikor megszarad kiegyenesedik aztan ujra ...majd lefotozom egy ilyen alkalom alatt kb 2cm emelkedik a kozepe
ki kellet volna fozni zsirba.Ugyanez tolgyfabol gyakorlatilag megse mozdul.
-
nesa
veterán
(#14296) Eastman
(#14297) madgieKöszi

-
-
nesa
veterán
Igen mindenkepp erdemes, de ne csak cseresznye legyen benne, toppnak gondoltad vagy testnek?
Egyeni velemeny hogy a meggyfa megszebb, rakeresel biztos talalsz kepeket bar az nembiztos hogy kiderul hogy meggy vagy cseresznye esetleg valami hibrid eszmeletlen kemeny fa, frissen vagva szep szinei vannak de ez sajnos ahogy szarad ki eltunik, nekem van egy testre valo de valamiert azon gondolkoztam hogy vagodeszkat csinalok belole nincs turelmem kivarni mig kiszarad , letezik vilagos fajta meg olyan is aminek a kozepe bordo, szamomra ez a szebb de idovel azis vorosesbarnara erik ilyenem vanis itthon mintanak.
(#14284) madgie
szep, olyan igazi sotet akac. -
nesa
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Az olyan mint a lila akac... amugy az akac egy magyarorszagon lehordott szar szemet fanak van minositve,DE EZ nem igaz, minden szempontbol kimagaslo fa, Ibanez csinal belole gitarokat is azt nemtudom sajnos milyen a hangkitartasa de ez talan annyira nemis fontos ha az ember nem ilyet jatszik, mert ide aztan durva hangkitartas kell.
Gyumolcsfakbol lehet meg csodalatos hangszert kesziteni,akartak ma rambeszelni almafat de azt nincs szerszam ami rendessen megmunkalna, iszonyat szopas a munka vele, brutalissan kemeny fa...
-
nesa
veterán
Urak ki mekkora radiust kedvel a fogolapon, 2db szerszamot csinaltam az egyik cirka 320 as a masik cirka 250-es, kozben a 250 es fogolapot is megcsinaltam de nemtudom melyik legyen.
-
nesa
veterán
Sot olyan is van hogy csontra kiszaritjak es utanna szines mugyantaval nyomas alatt ujratelitik es egy brutalis anyag lesz a vegeredmeny

Viragoknal is csinaljak ezt, feher viragbol barmilyet lehet, fanal is a tudatos ontozes csodakra kepes.
Beszeltem ma egy kornyekbeli foleg juharos fureszuzemmel aztmondta a tulaj hogy a normal 1 osztalyu 150k/m3 a kulonbozo kagylos es habos javorok 200k/m3 szoval ha veszek 1m3 es eladom 10millio/m3 aron ennek a majomnak dusgazdag leszek es meg o is tud rajta fogni 10-15 milliot

-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nemvitazom ilyesmin, sok ilyet arul szerintem nepperkedik vele, ugye ez juharnal ugyvan hogy mikor kivagod meg nemtudod milyen lesz, valaki szerint ezt betegseg okozza nemneztem utanna pontossan de lehetseges mert fenyonel es diofanal is lattam mar ilyet vannak a hegyi juharok azokat becezik javornak ezeknel gyakrabban elofordul, meg ehez nemmindegy hogy van a fa felfureszelve.
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Megis magyarazta hogy ez milyen olcso linkelt is valami barkacsboltot de akarhogy szamoltam meg a barkacsba is csak 6millio korul volt kobmetere

-
nesa
veterán
Most lehidaltam, keszvagyok, ennyire hulyenek meg az eletbe nem neztek, talaltam langnyelves juhart
megkerdeztem mennyi lenne egy LP-re valo topp anyag erre azt irta ha felbevagom marad 8mm az eleg egy tele toppra 25k
gyors kalkulacio cirka 21millot akar kerni/kobmeter
de ha LP akarom akkor ugye 50k lenne csak a topp
amugy a juhar furesztelepen kb 100-140k/m3 valamivel dragabb ha szaritva kerem, de tovabbra sem akarok megvenni 3-4meteres padlot mert nekem csak 40cm kell, de lehet ezekutan megveszem legyalulom toppanyagnak es en csak 10milliot kerek erte. -
nesa
veterán
Mire vagy kivancsi, az egyik enyhen rez szinu a masik nikkel a rezes puhabb erzesre is a nikkel prudebb, a rezessel szebben lehet dolgozni olyan mint egy kezesbarany ellenben valamivel gyorsabban kopik, nikkelel szarabb dolgozni es becsiszolni is vackabb, viszont lassabban kopik.
Nikkelt vettem a tartossag jegyeben mivel ragasztott nyaku gitart baromi unalmas ujrabundozni.
-
nesa
veterán
válasz
izomhod
üzenetére
Most van 5db ilyen fogolapom igaz a radiusz megcsak ezen van de mar keszul a kovetkezo test.
Mivel a test megvan ,nyak megvan , fogolap is kesz, a hardverek nagyobbik fele is megvan akar mar ossze is birtam volna rakni de meg mindig nemtalaltam sehol langnyelves juhart, jovo heten meg megyek egy furesz uzembe ahol javareszt juharoznak, ha ottse lesz feladom es nem langnyelves lesz, rendelni birnak csak langnyelvest de nekem fontos hogy lassam amit megveszek.A bondon epp most gondolkoztam hogy rez otvozet legyen vagy nikkelotvozet, korabb rezes volt a gitaromon most nikkeles van a rez minden hatranyaval szerintem jobb erzes volt jatek kozben ... most ezen orlodok melyik legyen.
A kovetkezo lepesbe beszeretnem bundozni a fogolapot mar a bundokkal lesz felragasztva a nyakra de elotte 1 hetet kene pihentetni ha benne lesznek a bundok hogy megnyugodjon a fogolap.
Ma mentem a boltba a savalo palcaer + savalo csavaroker ez lesz a nyakba bemarva, olyat vettem aminek 700nm a szakitoszilardsaga biztos ami tuti alapon

-
nesa
veterán
Ugyanilyen volt a jolana irisem sapphir hangszedokkel, amugy szerintem tok jol zuzott az a gitar akkor kicsit enis leneztem de valojaban nemvolt annyira rossz, azota lattam sokkal,rosszabbat is.
Ma megcsinaltam a fogolapon a radiuszt elsore nemis lett rossz, az egesz fogolapon tevedtem 2 tizedet holnap javitom, a wengebol kijott 5db fogolap
iszonyat durva ez a fa ahogy vagtam olyan illata volt mint a fozott kicsit odaegett csokinak 
Bobrooney (#13996
Mi lenne a kerdesed?
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez leginkabb epp abban ter el a gibsontol hogy 2mm el karcsubb a test.
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Miert lenne nyomott? az en Les Paulom adta a mintat ami az 59 eshez kepest allig mutat elterest meretekbe valamelyik meret kotta ua valahol meg van 1-2mm elteres a rajzok es a mereseim alapjan.
A nyak resznel meg nyomottnak lathatod mert ott meg nincs kimarva csak akkor fejezem be azt a reszt ha a nyakat bemartam a helyere, ami a testen majdnem atmeno lesz gyak a hidig fog erni nem lesz tusko meg ilyen jatekot zavaro tenyezo. -
nesa
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Hello!
Ez a wenge felelmetes hangu fa mar igy magaban is, volt meg fekete eben is de azt megse probaltam 8millio ft/m3
ellenben hoztam meg amaranthot, azon gondolkoztam hogy kihagyom a kagylot es amaranth berakasokat rakok a wenge fogolapba, de ez meg keplekeny.A nyakat eloszor egybe akrtam hagyni de aztan valami azt sugta 2 reszbol kell igy 90 fokot forgattam a faanyagon igy a csavarodas gyakorlatilag kizart.
(#13959) Szten Márs
Egy ismerosom hasonloan volt a Hammond orgonaval hogy neki akkor is kell...

-
nesa
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Szep cucc nagyon, neked hany gitarod van?
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
-
nesa
veterán
A nyereg reszrol probalj meg kesziteni valami ertekelheto kepet hogy lassuk hogy is van ez pontossan.
(#13918) Eastman
Jol gondolod a nyerget illik becsiszolni pontossan a helyere ,ellenben a fat tisztitani kell az elozo ragasztotol.
Ezt barki megbirja csinalni csak nem mind1 hanyadikra sikerul, ill mennyi kart okoz.
-
nesa
veterán
válasz
Printszkrín
üzenetére
A kep alapjan a nyereg sincs jo helyen,igy kicsit erdekesebb a dolog, a barbar aki osszerakta mindent elkovetett hogy szar legyen.
-
nesa
veterán
A menzurat kitudnam neked szamolni de ahoz kellene a gitar csak a sajat meresembe hiszek.
Ezek amiket linkeltel total felesleges cuccok, ott van a jo tune o matic a gitarodon csak a helyere kene rakni,a gorgos nyereg szint ugy felesleges mivel nem tremolos a cucc , menten beszarok a faszi ezt a hidat ganyolta a gitarra ez ranezesre is is nem megfelelo minosegu anyag, a kidolgozas meg ultra gaz, olcsobb muanyagot 800ft kurul kapsz a hangszerboltba ami ennel fenyevekkel jobb, valamivel dragabban meg csontbol is van, az igazan tuti meg a rez nyereg.
Raadasul nemjol latszik a kep de mintha a nyereg se lenne jo helyen.
Ezt a hangszeresz meglatja elzavar vele a csaba es ha elis valalja cirka 30-40k lesz a javitas

-
nesa
veterán
Szia!
En mondtam hogy hamis lesz ez mar a kepeken latszott, hol laksz?Aki ezt kitbol osszerakta fogalma nemvolt rola hogy kell gitart osszerakni, de gondolta 4 csavar meg 4 lyuk nemlehet problema.
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Legkorabb csak hetfon tudok kepelni, de sok erdekes dolgot nemlatsz rajta csak kivan kanyaritva + sikolva, most jon a nyakmerevito palca bemarasa aztan szunet, meg minimum 1 honapot kell pihenni a ragasztaskor felvett nedvesseg miatt, viszont topp anyagom meg mindig nincs a fogolapnak ugyfest tudok szerezni venget.
Mutkor voltam nezni javort telefonba fasza premium cuccrol beszeltek de csak valami szirszart talaltam

-
nesa
veterán
Keszul a nyak a gityohoz az 1 db helyett a klaszikus 2db os verzio lett keresztbe forditott szalirannyal igy kizarhato minden fele vetemedes a fej a klasszikus 13 helyett 14 fokos lett, maga a nyak elbirja a 100+ kilomat lapjara nem elire alitva.
-
nesa
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Errol mar beszeltem itt hogy gyakran tobbnek akar latszani a gitar mint ami valojaban meg ugyse abbol keszul ami odavan irva, akarva vagy akaratlanul a faval gyakran behuzzak a nepet, tok mind1 hogy tuzifa , vagy fureszaru esetleg kesztermek.
-
nesa
veterán
Ez de szep deszka

-
nesa
veterán
Egy ilyen tele kell nekem

-
nesa
veterán
válasz
izomhod
üzenetére
Huu az a Cadillac zold szin oda b@sz, nagyon rusnya szerintem.
Ellenben a masik ekes pelda hogy barmibol lehet szep hangszert kesziteni, ugylatom langnyelves juhar a test ami nemis igazan hangszerfa, leginkabb toppnak hasznaljak mert szep esetleg nyaknak, de itt a egesz abbol van es ez kapott valami csomoros toppot.
Tegnap meg ma bontottam egy becsi zongorat hatha kinyerek belole valamit de 99% tuzifa lett

-
nesa
veterán
Egy kis lazulas estere a feszult TCS napok utan

-
nesa
veterán
válasz
Eastman
üzenetére
Mar korabb is irtak hogy 99 es, hogy mikor keszult nemtudom nemvoltam ott, de nehuzd fel magad mert nekem nem tetszik, inkabb hallgasd nagy kedvencem.
-
nesa
veterán
válasz
sajtee
üzenetére
Az elejen tompitva jatszod de gondolom ez mar megvan, szerintem ennel nemsok egyszerubb van, en nagyon szerettem jatszani.
(#13265) sajtee
Cirka 20 eve vettem az elso gitarom Jolana Iris humbuckeres verzio, elotte 2 evvel kb mar kezdtem simogatni haver akusztikusat, aztan kaptam kolcson egy orpheus vagy milyen de kalap szar elektro akusztikust ezen tanultam meg 1-2 dolgot de annyira szarvolt hogy vert pisalva is allig lehetett akordot lefogni rajta brrrr, de gitarozni soha nemtanultam meg, leginkabb ugy mondanam hogy igen hamar eljatszottam amit a masik gitaros mutatott, 10+ evig max csak a port toroltem le a les paulrol 1-2 eve volt hogy ujra kezbe vettem..... -
nesa
veterán
válasz
sajtee
üzenetére
Tcs tol szerintem a legegyszerubb jatszani a tetovalj ki kb 17 eve nem jatszottam

Hupsz most jut eszmbe lassan 20 eve hogy megvan a les paul es mar akkor mikor vettem aztmondtak tobb mint 20 eves

-
nesa
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Egyszerubb egy jo deszkahoz jo hangszedot venni mint forditva, ha megvan a megfelelo hangzasu fa azt nemszabad kiadni a kezbol, minden mas cserelheto, legtobben aztse tudjak mit akarnak csak keresik a megfelelo hangzast, es lehet soha nemlelik meg , ense sajnos, egyszeruen nemtudom milyen hangszedovel lennek igazan elegedett
hallotam mar sok hazai hangszedot de ami igazan tetszett az nemillik a gitaromba. -
nesa
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
ja hogy a hangja nem tetszett, azthittem a fogasa nem ok, a hangjan lehet segiteni, idovel szerintem ugyis mindenki cserel hangszedot mig megnem talalja maganak megfelelot.
-
nesa
veterán
válasz
Szten Márs
üzenetére
Mivolt kegyetlen a vorsonba?
-
nesa
veterán
Megkoveznek erte de ha rendben talalod a stagot megveheted, a fa resze legyen rendben, minden mas megoldhato, eleg nagy a szoras.
Sok Stagal az a problema hogy baromira nem oszinte, az amit elso ranezesre fest az nem igaz, sok durvan telibe van festve takargatva ezzel a "szep fa" erezetet.
-
nesa
veterán
Lefotozza ezeket a szepsegeket, es meg azt az emlost is odaengedi... de fejet meg levagja/ lefelejti, milyen kokany munka az ilyen

-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kopogassal szerintem nemsokra mesz rontgenezni kene hogy tuti 100 legyen, de azt nemeri meg hacsak nem radiologus vagy.
Persze ettol meg kopogtathatod
Lassan megorulok hogy itt hevernek a lefozott humbik es hangjukat meg nem hallotam ,mar azon gondolkoztam bekene rakni a regibe de nincs kedvem ezert szetburitani.
AZt tudod ugye hogy ez egy betegseg amikor a masodik Les Pault szerzi be az ember, valoszinuleg nem gyogyithato, enis hasonlo gyogyithatatlan korban szenvedek....
#13187) Plazmacucci
50 az bago erte, bar ez ujonan is eleg olcso modell. -
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azert lehet komoly sulykulonbseg a 2 gitar kozt mert a 2004 es valoszinuleg tomor testu, a feher meg konyitett cucc magyarul kivan marva a kozepe a suly miatt, a masik meg azonos fa fajokon belul is komoly sulykulonbsegek lehetnek meg akkor is ha 1 azon kivagott fabol van, vannak puhabb es kemyebb reszek.
Az en les paulom is 4 kilo korul mozog.
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Erosito nelkul is jobb a hangkitartasa?
A studio is ragasztott nyaku? -
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szep ez a fekete, a teste menyiben ter el a fehertol?
ill a masik hangszedorol is van kep?A feherbe talan EMG van?
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Milyen hangszedok vannak benne, epibe raktak olyat is aminek szinte vegtelen a hangkitartasa, megmered oket nekem? a kabel vegen multimeterrel kulon kulon hany ohm?
Felezhetoek?izom ilyet eltudnek kepzelni a nappali falan.
-
nesa
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Grat!
Kepek?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mondta veletlen keveredhetett a szalitmanyba.... holnap betudom furni a hidat 

utanna csak lakkozni kell.

gyors kalkulacio cirka 21millot akar kerni/kobmeter