Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
hfrankee
üzenetére
Ennyi idő alatt ki is próbálhattad volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem az alsóra van kötve az előlapi kivezetés, mivel a felső képen levőt lefoglalja a tuner.
De szerintem tök mindegy.Hoppá, a felső az nem bemenet?

mod1:
megnéztem, nem az
remélem jól láttammod2:
Mindent elhiszek, nekem is néha szól a füles, néha meg nem.
A hangeszköz kezelőfelületén tiltsad le az előlapi kimenet érzékelését.
Ez néha be szokott jönni -
proci985
MODERÁTOR
-
JaniS
senior tag
válasz
hfrankee
üzenetére
Szerintem a BIOS frissítés volt hibás, azért nincs POST. Mivel ennek a lapnak nincs dual BIOS-a, csak Virtual Dual BIOS, ezért nagy valséggel a BIOS chip külső írása lesz a megoldás, vannak akik foglalkoznak vele. (A Virtual Dual BIOS a vinyón hozza létre a BIOS image fájlt, de ha tudta volna, már visszaolvasta volna...)
JaniS
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
hfrankee
üzenetére
van másik vidkarid tesztelni (pl szekrény mélyén az S3virge...)? 6/8 pinesek be vannak dugva? vidkari hűtése nem mozdult be? vidkari hűtése felpörög? nem húztál ki véletlenül valamit? ilyen röviden vidkari megindul majd áll nekem akkor volt, amikor nem érintkezett a hűtő a GPUval... ebben az esetben ez eléggé valószínűtlen ugyan, de az is hasonlót csinál.
szerintem is teszteld le másik karival is, ha van rá lehetőség (ha pcios, akkor eleve két légy egy csapásra).
más:
p35-ds4 rev2.1 uccsó biossal, geil BD 4x2gb 800cl5. FSB 266. Vram +0.10, NB +0.10, proci érdektelen, többi alapon.memek 5-15ön mennek, jelenleg 3.2es strappel 889en, win7 memtest szerint stabilan. kell valami mást is nézni ilyenkor, vagy örülhetek? ráeresszek biztos ami biztos alapon egy blendet?
próbálkoztam 4.0ás strappel, de az 1066on postolt, majd az oprendszernél elgondolkodott a boot.ini behozása helyett. ott Vram +0.15öt kapott. ilyenkor mit és mennyit kéne állítani (jól érzem, hogy az NBnek kéne némi nafta)? az egyik mem az 1000et biztos vitte, a másik fenetudja. hűtés tekintetében se hőpajzs, se direktventi (ac7 mögöttük van mondjuk). 889 és 1066 között persze nincs osztás.
aztán: amiatt húzogatok, mert 5Vn van a tápban elég sok tartalék, a bott meg sokáig tart és reagálhatna jobban is (pl 1333mas FSB és 1000res ramok esetén sokkal jobb volt a dolog). a vinyó egy 20as seagate, de nem az a szűk keresztmetszet. szerintetek induljak el pl a 8x300/9x300 irányba (de, akkor az üres terhelésem is nőhet 1-2 wattal), és strappoljak úgy, vagy csak a memrántás is elég lehet?
-
válasz
hfrankee
üzenetére
Ha nem beep-el egy rövidet, akkor nincs POST se, ugyanakkor, ha nincs egyéb siporászás, az inkább azt jelenti, hogy a BIOS frissítés körül támadt valami gubanc, hiszen ezek szerint a lap az, ami nem kel életre, nem a VGA. Ha ugyanis a VGA-nak lenne baja, akkor a POST megállna a videokártya ellenőrzésekor, és, ha hibát észlel, a megfelelő füttyögéssel tudatná (asszem 3 hosszú, majd szünet és 9 hosszú). Másik VGA-val ki kellene próbálnod első körön.
-
sz.j
nagyúr
válasz
hfrankee
üzenetére
Csak egy oldalt kellett volna visszaolvasni, de parancsolj: BIOS frissítés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem jól láttam