Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
-
Atla
senior tag
válasz
semetka
üzenetére
Ilyet keress Biosban: PC Health Status-->CPU Smart Fan Control Mod-->Auto,PWM,Voltage,
Persze a felette lévö CPU Smart Fan Method-ot Enable-ra rakd!
Ha háromtüs a hütöd akkor rakd Voltage-ra,és ha pl:játszol és melegszik a procid akkor magasabb fordulatra kapcsol a venti!Mindig annyira amennyire kell!
-
-
kicsigeri
senior tag
-
válasz
semetka
üzenetére
a DES kijelzese szerint ha be van kapcsolva, es a proci 100%-os kihasznaltsagon van akkor kb 5-10w-al eszik kevesebbet.
Viszont: tuning mellett nem lehet bekapcsolni. Pedig direkt azert vettem 2.1-es lapot, hogy majd jol huzza automatikusan a procimat a DES ha kell de nem...
AMD-vel cool and quiet tuning mellett is ment. Speedstep meg nem veszi vissza elegge.Ja, meg van szep ledsor az alaplapon

-
bim
veterán
válasz
semetka
üzenetére
gyárilag tiszta.
arra ügyelj hogy bele ne ejtsd a procit a foglalatba a lábak közé mert akkor az alaplapod kuka....
ha a gyári intel hütőt fogod használni azon rajta van a paszta.ha veszel másikat és az egy picit is márkásabb akkor ahhoz pedig ugyis adnak hővezető pasztát. -
donki
senior tag
válasz
semetka
üzenetére
Én még sosem hallottam alaplap- memória- videokártya kompatibilitásról, meg feszültség állítgatásokról/ kísérletezgetésről mielőtt meg nem vettem ezt az alaplapot. Eddig - igaz asus alaplapokkal- annyi volt, hogy összeraktam, szemre beállítotam a biost és boldogan használtam amíg el nem avult. Ezzel a lappal viszont meggyűlt a bajom. Szóval... nagyon király, neked is csak ajánlani tudom, minden frankó! Tényleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi