- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prmcsk
addikt
Fiúk, valaki segíthetne !
Beruháztan egy P35-DS3-ba. Vdrop esetleg vdim pencil modot keresek hozzá a
neten, de vagy nem értek ázsiaiul, vagy én vagyok béna, mert nem tudom kiolvasni
belőlük, hogy milyen értékre kell "grafitolni" Nem a trimmer potisról beszélek.Igérem, amint összeraktam a cuccot a pencilmod hatásosságáról beszámolok,
csak segítsetek. -
-
Csapi007
veterán
Hello
De P00by 7900GTX-e is legalább annyira fűthet mint ez, neki mégiscsak 29.
Egy másik everestel 36-at írt. Azért az már jobb lenne. -
stigma
addikt
aki tuningmemókat szeretne, A-data 800+ ost mondjuk[link]
-
stigma
addikt
Végre megoldódott a magas alaplapi hőfok problémája.ha valakinek húzós VGAja van és kicsit ,,kicsi" mint pl 8800gts akkor annyit kell tenni hogy az alaplap ne legyen túl forró, ~60fokos, hogy a VGA környékét fújatni egy 120as vagy 80al.nekem most 55-60 helyett 35-36 fokos.
-
bim
veterán
válasz
hossszú #2482 üzenetére
mondjuk egy fincsi példány.enermax infinity 650w -
Shadows
senior tag
-
hossszú
őstag
Tuningban számit valamit,hogy az alaplapi 8pines aljzatba csak 4pines dugó van csatlakoztatva?Most készülök tápot venni:
-
Csapi007
veterán
Hanyas evrestetek van?
Nekem 4.10.1120 beta és 48 fok. -
Csapi007
veterán
Nektek hány fokot ír az alaplap hőmérsékletre?
-
nyunyu
félisten
Hasznalja valaki a DS4/DQ6 alaplapi hangkartyajanak DTS Connect funkciojat?
Van olyan jo, mint regen a SoundStorm volt?Megeri emiatt a DS4-et venni a joval olcsobb DS3-mal szemben?
RAID, heatpipe huto nem hoz izgalomba... -
Csapi007
veterán
7*430-at próbáltam hogy szinkronban menjenek a RAM-ok, de sehogy se akart elindulni.
Adtam mindennek +feszt de nem. Mi lehetett a probléma? -
Sárpac
nagyúr
válasz
Foxmulder89 #2451 üzenetére
Nem több csak duplázott és mint írták stabilabban tartja a feszt kissebb elhanyagolható Vdrop!
-
Muréna
őstag
válasz
Foxmulder89 #2451 üzenetére
stabilabbak a feszültségek..
-
Peter789
senior tag
sziasztok! össze kéne állítanom egy gépet, de mostanában nem nagyon figyeltem a trendeket... két GB lapot néztem ki: GA-P31-DS3L (18.2e) és GA-P35-DS3L (22.1e). van e lényegi különbség köztük? a manual-okból nem válik egyértelművé számomra, hogy vcore-t le és fel is rendesen szabadon lehet állítgatni? nem extrém emelésre gondolok, de tud? valamint FSB felső korlát van? régebbi giga lapon találkoztam olyannal, hogy pl a 200-as FSB-s procinál 266 a max beállítható. manapság létezik ilyen? esetleg egy füst alatt azt is meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség az E2140 és E4400 között? mindkettő Core2? mert az árlista ahol néztem csak az E4400-nál írta. tuning szempontból melyik a nyerőbb? előre is köszönöm a segítségeteket!
-
simi762
tag
hellóka!
talán te tudnál segíteni!
meg van a dq6-os.
szal a szar a helyzetben, hogy nemigazán akar menni
a q6600-os 1600-on megy.
sajna fingom sincs hogy hol kell beállítani a ramokat, megy egyáltalán semmit, mivel eddig dfi venusom volt, ott viszont pofonegyszerű volt minden.
tegnap csináltam egy 3dmark06-os tesztet,erre kidobott egy 3191-es eredményt az msi 8800 gtx oc-ra.
valamit cefetül elkúrtam szerintem, mert ez enyhén szólva is kurva szar!
üdv simi -
Csapi007
veterán
Mért van az hogy az memóriaolvasás az 8000 a írás (meg a másolás) meg csak 6000 Everestben?
-
m0rd0k
senior tag
figy jót adtál meg mert amit adtál az pci az everest meg azt irja enyim pci-e?
-
m0rd0k
senior tag
AMIT IRTÁL másodjára az az inteles az mi?
-
Gorneck
legenda
-
m0rd0k
senior tag
és ezek közül meiket szedjem ? Mindet?
-
m0rd0k
senior tag
sziasztok!
nemrégen elkezdett szakadozni a net vagyis ugyértem hogy kapcsolta az megvan viszont nem megy fel sehova meg ledob minden netes dologról... ezért ujranyomtam az xpt felraktam alaplap drivereit a kapott cdről nem az ujat egyikből se, azt ma reggel megint szakadt(tegnap nyomtam ujra xpt) ! és az lenne a kérdésem hogy nem a lan driver szarozik? ha igen ugyis felrakhatom az ujat hogy a másik fenn van már? és realteken nem nagyon találtam ien kelleneealtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC
előre is köszi
-
Nekem sikerült beállítnom a front panel audio-t, de pocsék a minősége fejhallgatóval, a hátsó kimeneten meg semmi baja... új driver segíthet?
-
DJ.Gróf
aktív tag
Front audio nem akar szólni valamiért. Rádugtam a csatit pedig. Biosban nem találtam hol kell engedélyezni,ha kell egyáltalán.
-
stigma
addikt
hát szerencsém van hála istennek, de mondjuk 1,4V felet nem akarok hajtani mert ez nekem elég bőven, most a szabadidőmben azon vagyok hogy a memónak a max értékét emgtaláljak ami elvileg 1070.nálam még igy nem ment.500as FSb ennéla lapnál megy max asszem 520 ha jól emléxem vagy 575 nem is tudom
-
Gorneck
legenda
Igen az. 530-539 között van vhol a vége. Nekem ehhez alig kell fesz...vkinek meg szét feszelve tudja ezt a procija.
Nekem annyit nem ér az egész, hogy szétfűtsön mindent a proci. Inkább kisebb fesz alacsonyabb órajel. Nézz körbe a piacon...némelyik procinak ehhez az órajelhez elég keményen kell adni a feszt...szal Én nagyon elégedett vagyok az enyémmel és nem nagyon zavar az, hogy nem megy 4 ghz-et.2,8on megy egyébként és a Tájfun szépen passzívan lehűti őt.
-
Gorneck
legenda
520-540 közötti tuning már jónak mondható ezeknél a prociknál. Kérdés milyen fesz kell ehhez. 500 is lehet jó pl alapfesszel...
Háááát, ha egy 6400 és 6550 között kéne választanom és a 6400 többet is menne vmivel, akkor is a 6550et venném.
6750ből is egyre ritkább a kiemelkedő teljesítményű...Az enyémnek volt is ára!
-
stigma
addikt
maradjn meg Core temp bugnak nekem még annó mert msot is csinálja bármely Core Tempet teszem fel.majd a Vista nem fogja ezt csinálni.
-
DJ.Gróf
aktív tag
A vinyom feltűnöen sokat tölt és lasabbnak tűnik. Tudnátok linkelni egy jó drivert. kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest