Hirdetés
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silcsi
csendes tag
Igen, ez vicc de sajnos ez van. Nagyjából sejtettem,hogy ez lesz mert olvasgattam azért de gondoltam megkérdezem. És ha már a viccnél tartunk, ez az alaplap nagyon jó, tényleg. De elötte egy MA770-UDP3 ban egy 955BE-m volt és az is ment 3900-on
Ennyit erről, ez a proci ennyit tud. Szerinted az NB frekit érdemes feltekerni?Vagy te mit húznál még? -
Silcsi
csendes tag
Sziasztok! Az GA-MA790FXT-UD5P lap F8c bios-át próbálta már valaki? Mik a tapasztalatok? F5-el vettem, és mindet kipróbáltam már de ezt még nem. 965BE procim van benne meg 1600-as Kingmax ramok.3600-on még stabil a proci de feljebb nem, gondoltam kipróbálom másik bios-al de az F7-ig semmi változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch
- Elektromos autók - motorok
- Automata kávégépek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Byintek Love U14 Projektor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az a helyzet, hogy kicsit benéztem, nem felemeltem a core-feszt hanem le
No most, hogy megtaláltam a helyes irányt 1.475 fesz mellett 3.8Ghz prime stabil. Tanulság? Pancserok ne tuningoljanak.
Persze, hogy nem ment 1.4V mellett többet
Ennyit erről, ez a proci ennyit tud. Szerinted az NB frekit érdemes feltekerni?Vagy te mit húznál még?