Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
teljesen jogos amit mondasz. természetesen anno vittem vissza a ram+lap+proc triót hogy nem gömbölyű, de ahol a gépet vettem elintézték annyival hogy a ram a gond.
sajnos a gond azóta is megvan és mint írtam relatív ritkán (nekem gyakran kb 2 naponta) fagy a gép terhelés nélkül. namost a komplett gépet nem szívesen vinném be mindenféle cserefélelmeim miatt (sajna ez nem svájc ahol ez bennem fel sem merül) ezért dobtam fel itt elég sok infót hogy hátha valaki találkozott hasonlóval és meg tudja mondani hogy ez proc vagy lap gond (mert a ramok nekem már nem igazán gyanúsak mint írtam ez a 3.ik pár a gépben, és a ramteszt fagyott le miközben a gép nem) havernak nemrég óta van hasonló gépe a procit kölcsön akarom kérni és akkor már csak a lap lehet elvileg a hunyó..... (hangsúlyoznám hogy elvileg) de kezdek azon is filózni hogy valami ismerettséget kell egy számtek szervízben valahogy felhajtanom............... -
Blaze71
őstag
Csak annyit jegyeznék meg, hogy az Athlon-II 620-ban megy az L3 is. Még kézzel fogható tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, de 3DMark kb 10-15%-al több pontot ad rá, mint L3 nélkül.
Az Athlon-II és a 785-ös totyikokban majd még beszámolok részletesebben az eredményekről. -
Cadal
őstag
Ez igy rendben is van, arra gondoltam, mivel már előfordult olyan eset hogy nem megfelelő biost akart valaki feltelepíteni. Még egy olyan kérdésem lenne, mivel írtad "még az előző beállításaimat is visszatölti" hogy nyomsz-e egy "load default" beállítást, ahogy azt a gyártó is ajánlja (Please remember to "Load Optimize Defaults" (in the BIOS Setup) after updating new BIOS)?
esetleg próbáld meg a gyártó honlapjáról letölteni a @ bios nevű progit, hátha van belőle frissebb verzió.(bár ha jól emlékszem, van beépített upgrade funkció)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az Athlon-II és a 785-ös totyikokban majd még beszámolok részletesebben az eredményekről.