Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
teljesen jogos amit mondasz. természetesen anno vittem vissza a ram+lap+proc triót hogy nem gömbölyű, de ahol a gépet vettem elintézték annyival hogy a ram a gond.
sajnos a gond azóta is megvan és mint írtam relatív ritkán (nekem gyakran kb 2 naponta) fagy a gép terhelés nélkül. namost a komplett gépet nem szívesen vinném be mindenféle cserefélelmeim miatt (sajna ez nem svájc ahol ez bennem fel sem merül) ezért dobtam fel itt elég sok infót hogy hátha valaki találkozott hasonlóval és meg tudja mondani hogy ez proc vagy lap gond (mert a ramok nekem már nem igazán gyanúsak mint írtam ez a 3.ik pár a gépben, és a ramteszt fagyott le miközben a gép nem) havernak nemrég óta van hasonló gépe a procit kölcsön akarom kérni és akkor már csak a lap lehet elvileg a hunyó..... (hangsúlyoznám hogy elvileg) de kezdek azon is filózni hogy valami ismerettséget kell egy számtek szervízben valahogy felhajtanom...............
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest